Acest concurs a expirat în data de 2014-10-23. Vezi concursurile active aici.
Delia si Asus iti aduc o tableta ASUS Transformer Book T100.

Show-uri memorabile Delia si Kaira, Elena Gheorghe, Mandinga, What’s UP, Dj Sava feat Raluka, Lidia Buble, 3 Sud Est, Oana Radu feat Dr Mako si Eli, Uddi feat Jo, Adda si 10 dintre cele 21 de premii au mers catre artistii Cat Music la Media Music Awards 2014.

Pe 18 septembrie, la Sibiu, publicul prezent a avut ocazia sa cunoasca in avanpremiera si tableta ASUS Transformer Book T100, direct din mainile Deliei.
Fanii ASUS si ai Deliei s-au bucurat de un meet&greet cu artista lor preferata si au participat la tombola ASUS prin completarea unor chestionare la standul expus in Piata Mare.

La cateva saptamani de la momentul organizat in Sibiu, ASUS si Delia te premiaza cu o tableta ASUS Transformer Book T100.

Cum participi?

Spune-ne care este momentul tau preferat de la MMA indicand minutul exact din video-ul “Best Of Media Music Awards 2014“, alaturi de textul cu hashtag #2in1 si intri in tragerea la sorti pentru tableta ASUS Transformer Book T100 pusa in joc, oferita de catre partenerul Asus.

Observatii:

  • perioada de desfasurare a concursului este 15 - 22 octombrie;
  • concursul are un singur castigator, care va fi ales prin random.org, dintre toate postarile inscrise ce indeplinesc concomitent ambele conditii de participare.