Acest concurs a expirat în data de 2015-06-01. Vezi concursurile active aici.
If you can dream it, you can achieve it!

Te pasioneaza limba engleza si cultura britanica, iar visul tau este sa ajungi chiar in Anglia? Ai intre 10 si 17 ani? Esti gata sa impresionezi auditoriul Mirunette prin cunostintele tale de limba engleza, creativitate, dar si motivatie si hotarare ca tu trebuie sa mergi la o scoala sau universitate de elita din Anglia? Daca raspunsul la toate aceste intrebari este afirmativ...intra acum in competitia Mirunette Language Competition!

Am dat startul concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition, editia a III-a, organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar. Participarea este gratuita, iar marile premii sunt 2 tabere de limba engleza de 2 saptamani in Anglia!

Cine poate participa?

  • Toti elevii cu varste intre 10 - 17 ani, din intreaga tara.

Cand, unde si cum se fac inscrierile?

  • Te poti inscrie la concursul Mirunette Language Competition in perioada 1 februarie - 31 martie 2015. Inscrierile se fac online, prin completarea unui scurt formular si indeplinirea unor conditii simple.

Cand sunt desemnati castigatorii?

  • Dupa parcurgerea a 3 etape - ca si eroii din basme, castigatorii vor fi desemnati in data de 31 mai 2015.

Ce alte premii mai pot castiga finalistii?

  • Biciclete de la Biciclop, tablete Allview de la IT Galaxy, carti de fotografie, aparate foto si un curs „ghid de fotografie vizuala” de la F64, carti de la Editura Humanitas, carti in limba engleza de la Libraria Engleza Anthony Frost, abonamente la laser tag de la Stalingrad Laser Tag Arena, bilete la film de la Cinema City, cursuri de IT/Photoshop/Afaceri de la Kidster, jocuri creative de la Mind Blower, stilouri deosebite de la Gifts Boutique, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, vouchere pentru cursuri de limba engleza de la Shakespeare School dar si alte premii surpriza. De asemenea, toti elevii admisi in etapa a II-a vor primi diplome de participare.

Ce premii am pregatit pentru cei mai activi profesori? Profesorii care sustin cei mai multi elevi la concurs pot castiga un curs de limba engleza de o saptamana in Anglia si pot merge gratuit, ca insotitori de grup, intr-o tabara de limba engleza de 2 saptamani in Anglia!

Este o oportunitate unica de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a calatori in cele mai frumoase si celebre locuri din Anglia, dar si de a cunoaste elevi internationali din intreaga lume! Tot ce trebuie sa faci este...sa te inscrii la concurs acum!

If you can dream it, you can achieve it!