98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o super pereche de casti Skullcandy Hesh 3 Wireless!

 admin  2017.11.23    697

concurs Virgin Radio

Ora delirică îți aduce în fiecare dimineață, la Virgin Tonic,  o pereche de căști Skullcandy HESH 3 WIRELESS! Fii printre primii din România care se pot lăuda cu noul model de căști Skullcandy, care ajunge din luna noiembrie și în magazinele partenere, online și offline, în două variante de culori, negru și roșu. Din 2018, colecția se completează cu două noi variante de culori: albastru și gri.

Durata de viață a bateriei pentru căștile Skullcandy HESH 3 WIRELESS îți asigură 22 de ore de ascultare continuă. Cu funcția Rapid Charge ții căștile la încărcat doar 10 minute și apoi asculți în voie timp de patru ore.

Când dăm semnalul de concurs în direct la Virgin Radio Romania, sună primul la 0734.666.000 (număr cu tarif normal valabil în toate rețelele de telefonie fixă și mobilă) și dacă ne spui piesa tradusă de noi, Bogdan, Ionuț și Shurubel îți oferă pe loc o super pereche de căști Skullcandy HESH 3 WIRELESS.

Dacă nu ghicești ce piesă ți-am ”recitat”, căutăm un alt câștigător, mai inspirat.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Virgin Radio castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.