Acest concurs a expirat în data de 2015-03-10. Vezi concursurile active aici.
Asortati si eleganti.

Campania ”Asortati si eleganti” si se deruleaza pe o perioada de 1 saptamana, incepand la data de 02.03.2015, ora 16:00:00 pana la data de 09.03.2015, ora 15:59:59, pe teritoriul intregii tari.

Pentru a participa la prezenta Campanie desfasurata pepagina de Facebook, participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • Sa aiba un cont in reteaua de socializare Facebook in perioda desfasurarii concursului;
  • Sa dea “Like” paginii “Pufies”  din reteaua de socializare Facebook (in cazul in care nu sunt deja fani);
  • Sa uploadeze o poza in sistemul de comentarii al postarii oficiale de concurs in care parintele si bebelusul sunt imbracati in haine sau accesorii care se asorteaza.

In cazul in care vom avea mai multe raspunsuri de la acelasi participant va fi luat inconsiderare doar primul raspuns la concurs sub forma de comentariu.

La finalul concursului din data de 9.03.2015, ora 15:59:59,vor fi alesi 4 castigatori de catre un juriu format din doi reprezentanti Ficosota si un reprezentant Ilyan UK Ltd.  Criteriul de selectie al juriului este creativitatea si originalitatea pozei.

La maxim 3 zile lucratoare de la finalul concursului castigatorii vor fi anuntati pe pagina de Facebook Pufies, printr-un comentariu oficial la postarea oficiala a concursului si printr-o postare speciala pe pagina de Facebook Pufies.

In cadrul acestui concurs vom avea 4 premii (marele premiusi 3 premii mai mici):

  • Marele premiu: o sedinta foto care va fi publicata in revista Mami de martie, alaturi de un interviu cu mamica bebelusului castigator + 1 pachet de scutece Pufies Fashion Collection + 1 pachet de servetele umede Pufies
  • 3 premii secundare: cate un pachet de scutece Pufies Fashion Collection + 1 pachet de servetele umede Pufies