Acest concurs a expirat în data de 2014-08-13. Vezi concursurile active aici.
Colgate – Schimba-ti look-ul instant!

Campania “Colgate – Schimba-ti look-ul instant!” este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 5 August - 12 August 2014.
 
Pentru a participa la prezenta Campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • Participantul trebuie sa intre pe pagina de Facebook Colgate Romania;
  • Sa acceseze albumul dedicat concursului “Colgate – Schimba-ti look-ul instant!” pana la data de 12 august, ora 23:59.
  • Sa voteze una sau mai multe dintre fotografiile din album printr-un like si un comentariu la fotografia votata in care sa anunte ca au votat.

Un Participant (reprezentat de acelasi cont de facebook) se va putea inregistra o singura data cu un singur raspuns in concurs. Ziua in care va fi postat albumul este: 5 august, dupa ora 17:00.

Raspunsurile vor fi rasplatite prin acordarea a doua tipuri de premii:

  • Marele premiu care va consta intr-o sedinta de hairstyling pentru persoana cu cea mai votata poza, in valoare de 540 lei.
  • 4 premii secundare constand in 4 kit-uri de produse Colgate Max White One.

Tragerea la sorti pentru concursul “Colgate – Schimba-ti look-ul instant!” va avea loc la 8 zile dupa ziua in care a fost postata intrebarea, pana la ora 16 :00. Premiul cel mare va fi acordat fotografiei cu cel mai mare numar de voturi. Pentru premiul cel mare se va face un top cu 10 cele mai votate fotografii si castigatoarea va trebui sa contacteze prin mesaj privat pe pagina de Facebook Colgate Organizatorul pentru revendicarea premiului.