82
concursuri
active
Premii
in valoare de

798.16
miliarde de lei,
adica

798.162.300,00
RON
11463
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o sedinta de albire profesionala cu lampa UV la Clinica Vanity Dental!

 admin  2015.10.10  Trageri la sorti,Invitatii  1160

concurs InZonaTa

Participa acum la concursul organizat de InZonaTa si castiga o sedinta de albire profesionala cu lampa UV kit Voco Perfect Bleach Office la Clinica Vanity Dental de pe Calea Dorobantilor 124, Bucuresti!

De ce Vanity Dental? Scopul nostru este simplu: sa va oferim un aspect cat mai sanatos, mai atractiv si mai natural care sa va imbunatateasca increderea in dumneavoastra, tocmai de aceea VanityDental si-a marit lista serviciilor oferite, utilizand cele mai avansate tehnologii si cele mai sigure tehnici al metodelor estetice dentare cat si faciale minim invasive, nechirurgicale.

Oricine doreste sa participe la concurs trebuie sa aleaga o varianta de raspuns de pe pagina concursului. Pentru a participa la concurs trebuie sa fiti logati cu contul de membru InZonaTa. Participantii trebuie sa fie fanii paginilor de Facebook InZonaTa si VanityDental Clinics .

Premiul concursului consta intr-o sedinta de albire profesionala cu lampa UV kit Voco Perfect Bleach Office la Clinica Vanity Dental Dorobanti!

Castigatorul este ales prin tragere la sorti Joi, 22 octombrie 2015!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs InZonaTa albire profesionala Clinica Vanity Dental