108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
39
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o saltea de plaja Indesit in fiecare zi timp de 15 zile si o combina frigorifica Indezit la 5 zile!

 admin  2014.08.20  Diverse,Electronice,Trageri la sorti,Electrocasnice  5583

concurs Indesit

Concursul "Umple frigiderul tău de vară Indesit" se va desfăşura începând cu 14 august 2014 până pe 28 august 2014, orele 23:59.

În perioada alocată concursului, participantii se pot înscrie la concurs prin accesarea aplicaţiei din TAB-ul special Frigiderul tău de vară Indesit. Pentru a putea participa la concurs, după intrarea în aplicaţie, participantii trebuie completeze toate câmpurile obligatorii înscrierii în concurs solicitate. După ce a completat câmpurile obligatorii, participantul va trebui sa umple frigiderul Indesit cu produsele alimentare de vară prezente în lista aplicatiei, folosind funcţia drag & drop. După ce utilizatorul va umple frigiderul Indesit cu minim un produs, va fi înscris automat în concurs. Odată ajuns în acest pas, participantul are posibilitatea de a distribui imaginea creată. O persoană poate participa la concurs o singură dată, cu exceptia persoanelor ce recomandă aplicatia prietenilor săi, folosind functia „Recomendă", ce poate participa de 2 ori 1a concurs. Persoana care a recomendat aplicaţia prietenilor poate participa de 2 ori la concurs, având şanse duble de câştig, dar nu mai mult de 2 ori. Numele său va fi înscris de 2 ori în lista pentru tragerea la sorţi.

Vor fi acordate 3 combine frigorifice Indesit şi 15 saltele de plajă Indesit în mod aleatoriu. Odată la 5 zile, se va desemna in mod aleatoriu câte un câştigător care va primi o combinăfrigorifică Indesit, iar în fiecare zi va fi desemnat in mod aleatoriu câte un câştigător care va primi o saltea de plajă Indesit. Cei 3 câştigători ai combinelor ­ frigorifice Indesit şi cei 15 câştigători ai saltelelor vor fi desemnaţi cu ajutorui site-ului specializat Random.org, lista celor înscrisi construindu-se în ordinea intrării participanţilor în concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

combina frigorifica Indezit concurs Indesit concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.