107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o rochie de la designer-ul Mirela Diaconu, un tratament profesional anticelulitic, pachet de detoxifiere sau alte premii!

 admin  12.02.2015  Beauty,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti,Concursuri cu votare,Invitatii  1099

concurs Libertatea

Campania promotionala “Declara-ti dragostea si Libertatea te premiaza” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 11 - 16 februarie 2015

Pentru a se inscrie in concurs utilizatorii trebuie sa trimita un video-selfie (un material video filmat cu telefonul mobil sau cu alt dispozitiv de inregistrare) in care sa isi declare dragostea pentru persoana iubita la adresa de e-mail concurs@libertatea.ro pana pe 13 februarie 2015 la ora 20.00. Utilizatorii care trimit video selfie-uri cu declaratii de dragoste vor fi automat inscrisi in concurs, in calitate de participanti.

Materialele video trimise de utilizatori vor fi postate pe site-ul Libertatea.ro si pe pagina de Facebook a Libertatea.ro pe 13 februarie la ora 23.45.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii promotionale sunt:

  • Marele premiu: o rochie de la designer-ul Mirela Diaconu in valoare de 1.400 de RON
  • masa in Princess Club cu o sticla de whisky sau vodka si o cutie de suc de 1L in valoare de 210 RON
  • un pachet care consta intr-un tratament profesional anticelulitic pentru piele sensibila (contine namol de alge Guam la 1 kg si crema gel pe baza de namol pentru pielea sensibila) in valoare de 403 RON
  • un pachet de detoxifiere de la Artist Touch Salon ce contine impachetare in tunelul cu infrarosu (o ora) si drenaj limfatic in valoare de 130 RON Valoarea totala a premiilor este de 2143 RON.

Castigatorul marelui premiu va fi desemnat acel utilizator a carui declaratie de dragoste, transpusa intr-un video-selfie si publicata pe site-ul Libertatea.ro si pe pagina de Facebook a Libertatea.ro va primi, cumulat, pe Facebook, cele mai multe share-uri, like-uri si comentarii in perioada 14 - 15 februarie 2015. Castigatorii celorlate premii vor fi desemnati prin tragere la sorti, dintre toti cei inscrisi la concurs, folosind aplicatia online random.org. 


PARTICIPA LA CONCURS

designer Mirela Diaconu concursuri online castiga o rochie concurs Libertatea video-selfie concurs Valentine's Day Valentine's Day 2015


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail