Acest concurs a expirat în data de 2015-02-17. Vezi concursurile active aici.
Declara-ti dragostea si Libertatea te premiaza.

Campania promotionala “Declara-ti dragostea si Libertatea te premiaza” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 11 - 16 februarie 2015

Pentru a se inscrie in concurs utilizatorii trebuie sa trimita un video-selfie (un material video filmat cu telefonul mobil sau cu alt dispozitiv de inregistrare) in care sa isi declare dragostea pentru persoana iubita la adresa de e-mail concurs@libertatea.ro pana pe 13 februarie 2015 la ora 20.00. Utilizatorii care trimit video selfie-uri cu declaratii de dragoste vor fi automat inscrisi in concurs, in calitate de participanti.

Materialele video trimise de utilizatori vor fi postate pe site-ul Libertatea.ro si pe pagina de Facebook a Libertatea.ro pe 13 februarie la ora 23.45.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii promotionale sunt:

  • Marele premiu: o rochie de la designer-ul Mirela Diaconu in valoare de 1.400 de RON
  • masa in Princess Club cu o sticla de whisky sau vodka si o cutie de suc de 1L in valoare de 210 RON
  • un pachet care consta intr-un tratament profesional anticelulitic pentru piele sensibila (contine namol de alge Guam la 1 kg si crema gel pe baza de namol pentru pielea sensibila) in valoare de 403 RON
  • un pachet de detoxifiere de la Artist Touch Salon ce contine impachetare in tunelul cu infrarosu (o ora) si drenaj limfatic in valoare de 130 RON Valoarea totala a premiilor este de 2143 RON.

Castigatorul marelui premiu va fi desemnat acel utilizator a carui declaratie de dragoste, transpusa intr-un video-selfie si publicata pe site-ul Libertatea.ro si pe pagina de Facebook a Libertatea.ro va primi, cumulat, pe Facebook, cele mai multe share-uri, like-uri si comentarii in perioada 14 - 15 februarie 2015. Castigatorii celorlate premii vor fi desemnati prin tragere la sorti, dintre toti cei inscrisi la concurs, folosind aplicatia online random.org.