Acest concurs a expirat în data de 2016-01-23. Vezi concursurile active aici.
Cea mai trainica prietenie vorbeste de la sine!

Loteria publicitară “Cea mai trainică prietenie vorbeşte de la sine!” se desfășoară în perioada 15.01.2016 ora 12:00:00 - 22.01.2016 ora 23:59:59.

Pentru a participa la loterie, fiecare participant trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

  • să se înscrie /conecteze la site-ul facebook.com folosind un cont valid de Facebook, cu un nume care corespunde identității sale dintr-un act de identitate valabil;
  • să intre pe pagina de Facebook Selgros;
  • să comenteze în postul loteriei publicitare postând o poză în care apare participantul(a) cu animalul său de companie, câine sau pisică;

Participanții pot posta un număr nelimitat de imagini.

Premiile vor fi acordate de către organizator participanților prin tragere la sorți prin intermediul platformei specializate random.org. Tragerea la sorți se va face în urma introducerii în cadrul platformei a tuturor participanților în ordinea înscrierii la loterie.

Se vor acorda 6 premii, constând în 3 produse hrană pentru câini și 3 produse hrană pentru pisici, în valoare totală de 84,57 RON cu TVA inclus.

Tragerea la sorți va avea loc în termen de maxim 5 zile de la finalizarea concursului. Se vor extrage 2 câștigători și 3 rezerve. Câștigătorii premiilor vor fi afișați pe pagina concursului în maxim 5 zile lucrătoare de la extragerea aferentă, și vor fi de asemenea contactați prin e-mail, aceștia având obligația de a transmite numele, adresa unde pot primi premiul și un număr de telefon de contact.

Premiile vor fi ridicate de câştigători de la cel mai apropiat magazin Selgros sau organizatorul va expedia pe cheltuiala sa premiul către persoana declarată câştigătoare care nu locuieşte în apropierea magazinelor sale.