108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11653
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o pereche de pantofi stiletto in doua culori!

 admin  2014.09.28  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1767

concurs iness

Cafeaua si toamna, împreuna aduc idei bune. Inca mai pot bea cafeaua afara dimineata, toamna are un parfum deosebit, parfumul ei te face sa dai frâu liber imaginatiei.

M-am hotarat sa organizez un concurs in fiecare luna, premiul fiind o pereche de incaltaminte de sezon.

Pentru ca este septembrie si timpul inca tine cu noi, premiul din aceasta luna este o pereche de pantofi stiletto in doua culori. (cei din imagine)

Cum se desfasoara concursul?

  • tu le dai un nume pantofilor din imagine, scriind un comentariu la aceasta postare;
  • apoi voi folosi random.org pentru a extrage numele castigator.

Dupa ce vom afla castigatoarea pantofilor eu ii voi trimite prin curier la adresa cu care s-a inregistrat pe site. Pantofii vor purta pe site numele acordat de castigatoare.

Conditii de participare:

  • sa fii abonata la news letter-ul nostru
  • sa ne trimiti o fotografie cu tine si cu pantofii, dupa ce ii vei castiga

PS: Concursul din aceasta luna se va inchide pe: 26.10.2014, alegerea castigatoarei se va face incepand cu data de 27.10.2014pantofi stiletto pereche de pantofiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.