Acest concurs a expirat în data de 2015-06-13. Vezi concursurile active aici.
O masina pe zi.

Competitia intitulata „O masina pe zi” se desfasoara pe postul de radio, Radio 21, in perioada 27.05.2015 - 12.06.2015, de luni pana vineri, in intervalul 07.00 – 10.00, mai exact in emisiunea din matinal “Gasca lui Gainusa” si implica un numar de 1 concurs / zi.

Pe toata perioada de derulare a competitiei, in fiecare dimineata, realizatorii emisiunii “Gasca lui Gainusa” vor anunta in direct pe radio, pe parcursul emisiunii, parola – piesa de masina.

Concursul propriu-zis incepe in momentul in care realizatorii emisiunii anunta semnalul de concurs. Din acest moment, ascultatorii au la dispozitie 21 de minute pentru a  se inscrie, trimitand SMS cu sintagma “ASCULT RADIO 21” la numarul de telefon 1721numar cu tarif normal in retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange, Telekom.

Pe toata perioada de derulare a competitiei, in fiecare zi de concurs, se vor lua in calcul exclusiv SMS-urile inregistrate in sistem in intervalul de 21 de minute, calculat de la anuntarea semnalului de concurs de catre realizatorii emisiunii.

Zilnic, cu ajutorul programului software specializat, realizatorii emisiunii vor alege un SMS din lista tuturor SMS-urilor inregistrate in sistem in intervalul de timp stabilit si vor suna la numarul de telefon corespunzator SMS-ului selectat. In situatia in care posesorul numarului selectat nu raspunde la telefon sau are telefonul inchis, realizatorii emisiunii vor selecta un alt SMS din lista tuturor SMS-urilor inregistrate in sistem.

Posesorul numarului de telefon va intra in direct pe radio iar realizatorii emisiunii il vor intreba care este parola zilei. Daca ascultatorul ofera raspunsul corect la intrebarea adresata, acesta este automat declarat castigator, urmand a trece la etapa urmatoare, anume stabilirea premiului pe care il va castiga, una dintre “masinile” programate zilnic pentru acest concurs.

Pentru a descoperi ce premiu [masina] va intra in posesia lui, ascultatorul este rugat sa numeasca unul dintre realizatorii emisiunii care sa il ajute sa invarta “Roata 21”, roata pe care sunt expuse premiile [masinile] programate pentru ziua respectiva de concurs. Realizatorul emisiunii desemnat de catre ascultator va invarti “Roata 21” iar ascultatorul va
castiga premiul [masina] in dreptul caruia se va opri indicatorul acesteia.

In fiecare zi de concurs, pe “Roata 21” se vor regasi 8 premii [masini], acestea fiind diferite de la o zi la alta de concurs.

Premiile programate pentru competitia “O masina pe zi” constau in produse electronice si produse electrocasnice. Lista premiilor din categoriile - produse electronice si electrocasnice poate cuprinde urmatoarele masini:  masina de uscat [feon], masina de spalat vase,  masina de spalat rufe,  masina de holbat  ochii [televizor],  masina de ras,  masina de tocat carne,  masina de trezit [ceas desteptator],  masina  de tuns, masina de racit [frigider],  masina de vorbit [telefon],  masina de navigat [tableta/laptop],  masina de calcat,  masina de epilat, masina de gaurit, masina de copt paine, masina de facut cafea,  masina de tuns iarba, masina de spalat auto cu presiune, masina de bucutarit [robot de bucatarie],  masina de insurubat, masina de gatit [aragaz], masina de printat [imprimanta], masina de copiat,  masina de racit [aer conditionat], masina de incalzit alimente [cuptor cu microunde], masina de  taiat lemne [drujba], masina de cusut, masina de cumparaturi [card valorice].

Valoarea totala a premiilor mentionatemai sus este cuprinsa intre 4.000 lei, TVA inclus si 10.000 lei, TVA inclus.

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Radio 21, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.