Tablete • Trageri la sorti • Electrocasnice

Concurs: Castiga o masina de spalat rufe Beko, un cuptor incorporabil Candy, un aspirator Whirlpool, un cuptor cu microunde Electrolux, o tableta Samus Impressive, un set vase pentru gatit Gorenje!

Adăugat de concursoman în data de 2016.04.03 • 1775 vizualizări

concurs Rombiz

De 25 ani, alaturi de tine.

Campania "De 25 ani, alaturi de tine" se desfasoara in perioada 01 aprilie 2016, ora 00:00:00 - 30 aprilie 2016, ora 23:59:59, pe intreg teritoriul Romaniei.

Poate participa la campanie, orice persoana interesata, care plaseaza o comanda pe orice produs, de minim 300 lei (TVA inclus), in perioada campaniei, pe site-ul Rombiz. Pentru fiecare comanda plasata a carei suma este multiplu de 300 lei (TVA inclus), clientii vor primi o sansa la tragerea la sorti, in limita a maxim 5 sanse per client. Castigatorii premiilor campaniei nu pot returna produsul/produsele in baza serviciului „14 zile drept de retur”.

Premiile campaniei constau in:

Castigatorii vor fi desemnati in termen de 7 zile de la incheierea campaniei, prin tragere la sorti. Vor fi extrase 7 ID-uri de comanda care vor fi desemnate castigatoare si 5 ID-uri de comanda care vor fi desemnate rezerve, in ordinea in care acestea au fost extrase.

Castigatorii, dupa validare, vor intra in posesia premiilor in maxim 30 de zile.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS