98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o masina BMW X4 xDrive20d!

 admin  2015.07.08  Masini,Promotii,Trageri la sorti  13725

concurs Rompetrol

Promotia "Vara asta, premiile Rompetrol te tin in priza!" va incepe pe data de 06 iulie 2015, ora 00:00:01 si va dura pana la 15 septembrie 2015, ora 23:59:59.

La Promotie vor participa doar bonurile fiscale eliberate, in perioada de valabilitate a Promotiei, in urma achizitionarii de carburant de tip motorina/benzina sub marcile Efix si Efix S, precum si gaz petrolier lichefiat (GPL), in benzinariile Rompetrol participante la promotie, si/sau a achizitionarii de produse de orice tip, din magazinul – restaurant Hei, oricare magazin 24h Rompetrol sau din magazinele statiilor participante la promotie.

Ce trebuie sa faca Participantul:

 • sa alimenteze sau/si sa cumpere de minim 50 lei/bon cu TVA inclus din locatiile participante la promotie;
 • sa descopere codul unic de pe bonul fiscal;
 • sa trimita intre 06 iulie 2015 si 15 septembrie 2015 codurile promotionale in oricare dintre urmatoarele doua modalitati:
  • prin expedierea unui SMS la 1816 (numere cu tarif normal valabile in Vodafone, Orange si Telekom) continand codul unic de pe bonul fiscal;
  • online, prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului rompetrol.ro;
 • sa pastreze in original bonul/bonurile fiscal(e) de pe care a introdus codul/codurile unic(e);

In cazul in care Participantul doreste sa participe la tragerea la sorti pentru marele premiu al promotiei (BMW X4), acesta trebuie sa viziteze pe toata perioada Promotiei minim 5 benzinarii Rompetrol distincte dintre cele participante la Promotie si sa isi faca un „selfie” in locul special amenajat in fiecare dintre acestea. Poza va fi uploadata pe rompetrol.ro de catre participant, dupa inscrierea unui cod de pe un bon fiscal participant la Promotie. Pentru fiecare 5 coduri unice de pe 5 bonuri fiscale si 5 poze distincte Participantul are o sansa la tragerea la sorti finala pentru premiul cel mare. Fiecare cod unic introdus ii ofera Participantului sansa de a uploada o poza dintr-o benzinarie Rompetrol. 

In cadrul Promotiei va fi acordat urmatorul premiu:

 • BMW X4 xDrive20d 7HW LINE xLine

De asemenea, in cadrul promotiei, se vor putea achizitiona cu discount de maxim 50% fata de pretul de vanzare (raft), si in limita stocului disponibil stabilit de catre Organizator, urmatoarele produse:

Fiecare cod unic valabil trimis, indiferent de modalitate, va acumula in contul participantului un discount ce poate fi folosit pentru achizita de produse Philips din benzinariile Rompetrol, astfel:

 • Pentru o tranzactie intre 0- 49,99 lei participantul nu poate participa la promotie;
 • Pentru o tranzactie intre 50 – 99,99 lei participantul primeste 10% discount;
 • Pentru o tranzactie intre 100 – 199,99 lei participantul primeste 20% discount;
 • Pentru o tranzactie intre 200 – 299,99 lei participantul primeste 30% discount;
 • Pentru o tranzactie de cel putin 300 lei participantul primeste 50% discount;

Discountul maxim ce poate fi acordat pentru o achizitie este de 50%. Un participant poate achizitiona un numar nelimitat de produse Philips, utilizand orice prag de discount doreste, intre 10 - 50%. Pe un bon fiscal se poate achizitiona un singur produs Philips cu discount.

Premiul mare se va acorda prin tragere la sorti. Tragerea la sorti va fi organizata in intervalul 16 - 25 septembrie 2015 si va viza inscrierile in promotie efectuate intre 06 iulie 2015 si 15 septembrie 2015. La extragerile pentru premiul cel mare se califica doar Participantii care au acumulat minim 5 poze „selfie” facute in 5 benzinarii Rompetrol distincte, cu minim 5 coduri distincte introduse. Extragerea se va face electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unui notar public.

Discounturile la produsele Philips se vor acorda pe loc, in momentul achizitiei din benzinaria Rompetrol. Un Participant poate achizitiona un numar nelimitat de produse Philips cu discount, in masura in care acumuleaza discountul necesar in cont.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs concurs Rompetrol castiga o masina castiga BMW X4 concurs vara promotie de vara BMW X4 xDrive20d BMW X4 promotia campania promotionala selfie rompetrol restaurant Hei promotie Rompetrol premiile RompetrolNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.