Acest concurs a expirat în data de 2015-12-28. Vezi concursurile active aici.
Indeplineste-ti dorintele.

Campania promotionala este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Lidl, in perioada 16.11.2015 ora 00:00:01 – 27.12.2015 ora 23:59:59, ora Romaniei, numai in cursul programului normal al acestora si respectand zilele legale  de sarbatoare si programul de sarbatori stabilit de Lidl. Toate magazinele LIDL vor fi inchise in zilele de 25 si 26 decembrie 2015.

In cadrul campaniei, prin produse participante se vor intelege toate produsele comercializate in magazinele Lidl, din gama sortimentala Deluxe, identificate prin ambalaje ce au logo-ul Deluxe pe ambalaj. Exceptie face articolul 6800618 – Sacosa de hartie – care nu face parte din gama sortimentala Deluxe, asadar nu este considerat produs participant.

Produsele participante la campanie sunt disponibile in limita stocului existent in fiecare magazin.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie, pe perioada desfasurarii campaniei, sa achizitioneze din locatiile participante, minimum un produs participant din gama sortimentala Deluxe si sa achite contravaloarea lor exclusiv prin plata cu un card MasterCard sau Maestro. In cazul in care participantul indeplineste aceste conditii, va intra automat in tragere la sorti pentru premiile campaniei.

In cadrul Campaniei vor fi acordate urmatoarele premii:

  • un premiu mare constand intr-o masina Audi A62.0 TDI ultra, 190 CP/ 140 kW, ST7, Cutie
    automata de viteze
  • 5 premii medii, fiecare constand intr-un televizor inteligent Samsung, LED Ultra HD, 121 cm, alaturi de o tastatura wireless
  • 10 premii mici, fiecare constand intr-un telefon inteligent  Samsung Galaxy S6 Edge

In data de 21 ianuarie 2016, se va organiza extragerea electronica a codurilor de autorizatie potententiale castigatoare.