Trageri la sorti • Invitatii

Concurs: Castiga o invitatie dubla la spectacolul "Am o casuta mica" din Medias si Ploiesti!

Adăugat de concursoman în data de 2014.10.08 • 871 vizualizări

concurs Europa FM

Am o casuta mica

Europa FM şi Gaşca Zurli ţi-au rezervat o invitaţie dublă la spectacolul "Am o căsuţă mică" din Mediaş şi Ploieşti.

"Am o căsuţă mică" este un spectacol original marca Zurli, scris de Mirela Retegan și produs de Compania de Evenimente Zurli.

Gaşca Zurli, cea mai iubită trupă pentru copii din România desfășoară cel mai mare turneu național, adresat întregii familii. 30 de orașe, peste 20.000 de spectatori, 25 de saci de confetti , sute de cordeluțe cu cornete ca ale Fetiței Zurli, mii de fotografii, zeci de mii de pupicuri și îmbrățișări și milioane de zâmbete - ăsta e planul pe care vor să-l ducă la îndeplinire cei 8 membrii ai Găștii.

Turneul a început în mijlocul țării, cu Târgu Mureș, Brașov, Cluj și Sibiu. Peste trei mii de copii și părinți s-au întâlnit deja cu favoriții lor, au cântat, au dansat și au petrecut o oră într-o atmosferă veselă și energizantă. Gașca Zurli și-a propus să ajungă până la sfârșitul acestui an în cât mai multe locuri din România.

"Am o căsuţă mică" este un spectacol original marca Zurli, scris de Mirela Retegan și produs de Compania de Evenimente Zurli. Ideea spectacolului a plecat de la cântecul omonim, ajuns deja celebru. Gașca Zurli reușește să creeze o atmosferă de veselie și bucurie strecurând elemente educative numai bune de ținut minte și de copii și de parinti. Cei mici învață că nu te ajută la nimic să mănânci ciocolată și cartofi prăjiți, așa cum face Tura Vura, iar părinții învață cum să-I ajute pe cei mici să-și facă ordine în cameră, jucându-se în același timp.

Fetița Zurli, Truli, Yuppi, Zdrănganel , Clopoțel, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună și Tura Vura fac pe scenă cea mai colorata echipă care joacă de dragul copiilor.

Turneul este realizat în parteneriat cu UN PĂRINTE MAI BUN și are și o componentă socială, fiind parte a proiectului de educaţie alternativă, "Priveşte şi învaţă", realizat, în beneficiul copiilor orfani din așezământul de la Valea Plopului.

În cele două luni în care Gașca Zurli le da întâlnire copiilor frumosi din țară, echipa Zurli le dă întâlnire copiilor din Valea Plopului. Prin joacă aceștia vor urma lecții de actorie, de dans si vor participa la ateliere de lectură. La final, toţi copiii vor primi diplome şi vor avea ocazia să performeze ei înşişi, ca artiști, în faţa unui public adevărat.

Showurile la care puteţi câştiga invitaţii pe europafm.ro vor avea loc pe 14 octombrie la Mediaş şi pe 15 octombrie la Ploieşti.

Câştigătorii, câte 5 pentru fiecare oraş, vor fi anunţaţi pe 13 octombrie.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS