Concursuri cu jurizare • Electrocasnice

Concurs: Castiga o friteuza Tefal, un blender Philips si un gratar electric Zelmer!

Adăugat de concursoman în data de 2015.07.03 • 1919 vizualizări

concurs Sfatulparintilor.ro

Deliciile de vara pentru familia ta iti aduc premii pentru bucatarie.

Sfatulparintilor.ro te invita la un nou concurs in sectiunea Retetele tale. Vino cu minimum 5 retete delicioase de vara pe care le prepari cu drag pentru familia ta si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Sfatulparintilor.ro: o friteuza Tefal, un blender Philips si un gratar electric Zelmer.

Concursul de retete “Deliciile de vara pentru familia ta iti aduc premii” este valabil in perioada 1 - 22 iulie 2015 inclusiv.

Ce castigi:

Cum participi: Vino cu minimum 5 retete delicioase de vara pe care le prepari cu drag pentru familia ta. Gama este diversa: aperitive, mic dejun, salate, supe, feluri principale, deserturi etc. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro, precizandu-se numele de user al autorului sau.

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale.ro.

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

Castigatorii vor fi afisati joi, 23 iulie 2015, in articol care anunta concursul.


PARTICIPA LA CONCURS