77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o friteuza Tefal, un blender Philips si un gratar electric Zelmer!

 admin  2015.07.03  Concursuri cu jurizare,Electrocasnice  1831

concurs Sfatulparintilor.ro

Sfatulparintilor.ro te invita la un nou concurs in sectiunea Retetele tale. Vino cu minimum 5 retete delicioase de vara pe care le prepari cu drag pentru familia ta si poti castiga unul dintre cele 3 premii oferite de Sfatulparintilor.ro: o friteuza Tefal, un blender Philips si un gratar electric Zelmer.

Concursul de retete “Deliciile de vara pentru familia ta iti aduc premii” este valabil in perioada 1 - 22 iulie 2015 inclusiv.

Ce castigi:

Cum participi: Vino cu minimum 5 retete delicioase de vara pe care le prepari cu drag pentru familia ta. Gama este diversa: aperitive, mic dejun, salate, supe, feluri principale, deserturi etc. Cu cat contribui cu mai multe retete bune si originale, cu atat ai mai multe sanse de castig.

Cele mai reusite retete vor fi postate in vitrina zilnica cu noutati a sectiunii Retetele tale si pe contul de Facebook Sfatulparintilor.ro, precizandu-se numele de user al autorului sau.

Retetele trebuie sa apartina celor care le trimit, sa fie creative, deosebite, speciale, sa fie insotite de poze frumoase, de buna calitate (conteaza fotografia in desemnarea castigatorilor). NU sunt luate in considerare retete trimise si publicate pe site-ul Sfatulparintilor.ro/Reteteletale.ro.

ATENTIE! Concurentii care vor trimite retete si fotografii copiate de pe alte site-uri vor fi descalificati, chiar daca au trimis si retete proprii.

Castigatorii vor fi afisati joi, 23 iulie 2015, in articol care anunta concursul.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs retete retete de vara castiga premii Sfatulparintilor.ro friteuza Tefal blender Philips gratar electric Zelmer