Acest concurs a expirat în data de 2014-08-26. Vezi concursurile active aici.
Castiga experienta extrema a vietii tale!

Campania promotionala "Castiga experienta extrema a vietii tale!" va avea loc in perioada 25.07.2014 - 25.08.2014.

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele din gama FA Men Xtreme disponibile la vanzare in magazinele participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei promotionale, minimum un produs participant si sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala primit/a.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in trimiterea prin SMS, in cadrul perioadei promotionale, la numarul 1869, a urmatoarelor informatii: nume magazin din care se participa, numar bon fiscal / factura fiscala primit/e in urma achizitionarii a minimum un produs participant, nume si prenume.

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • o excursie pentru o persoana de trei zile in localitatea Spielberg, Austria. Excursia presupune biletul de avion, transport de la aeroportul din Viena la Spielberg si retur, doua nopti de cazare la hotelul Landhotel Schonberghof & Gastehaus Enzinger si sesiuni sportive de circuit auto "KTM X - BOW", "Buggy Exprerience", "Formula Renault", "Go Kart". Excursia va avea loc in perioada 10.10.2014 - 12.10.2014.
  • 5 ghiozdane personalizate cu logo-ul "Redbull 
  • 10 sepci personalizate cu logo-ul "Redbull"

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorti si va avea loc la sediul companiei Henkel Romania, la data de 27.08.2014.