76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
43
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie in Portugalia, la Festivalul de ciocolata Obidos!

 admin  2016.02.05  Vacante,Trageri la sorti  2340

concurs Kinder

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei in perioada 01.02.2016 - 29.02.2016, de luni pana duminica, exclusiv in magazinele Billa, in conformitate cu programul de functionare al locatiilor participante, afisat in fiecare locatie participanta.

Produsele participante la campanie sunt exclusiv produsele Ferrero marca Kinder, mai precis:

  • Kinder Bueno;
  • Kinder Delice;
  • Kinder Country;
  • Kinder Maxi Chocolate;
  • Kinder Happy Hippo;

comercializate de catre organizator pe teritoriul Romaniei, in locatiile participanteCampania se desfasoara in limita stocului de produse participante disponibil la raft spre comercializare in fiecare dintre locatiile participante.

Pentru ca un participant sa poata participa la prezenta campanie si sa poata intra in posesia premiului acordat in cadrul prezentei campanii, acesta trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • sa detina un card de fidelitate Billa Plus valabil;
  • sa achizitioneze, in perioada campaniei, mai precis in oricare zi din perioada campaniei, din oricare dintre locatiile participante, produse participante (in orice combinatie), in valoare totala de minim 10 RON, specificat(e) pe acelasi bon fiscal emis in locatia participanta respectiva;
  • sa prezinte cardul de fidelitate Billa Plus la casa de marcat din locatia participanta respectiva inaintea inceperii scanarii produselor participante achizitionate, de catre casier, pentru ca acesta din urma sa scaneze cardul de fidelitate Billa;
  • Daca participantul respectiv detine si prezinta un card de fidelitate Billa Plus, iar bonul fiscal este emis in perioada campaniei, mai precis in oricare zi din perioada campaniei, de oricare locatie participanta, atesta achizitionarea produselor participante, participantul este inscris automat in campanie pe baza cardului Billa Plus, respectiv la tragerea la sorti in urma careia poate fi desemnat castigatorul unui voucher pentru o excursie in Portugalia, la Festivalul de ciocolata Obidos.

Un participant la prezenta campanie (identificat prin intermediul cardului Billa Plus) va fi inscris automat la tragerea la sorti (va primi o sansa), cu ocazia fiecarei achizitii de produse participante (dovedita printr-un singur bon fiscal) efectuate in perioada campaniei de respectivul participant.

Premiul oferit in cadrul acestei campanii este reprezentat de un voucher pentru o excursie in Portugalia pentru 4 persoane (2 adulti si 2 copiii legitimi), la Festivalul de ciocolata din Obidos, Portugalia, in valoare totala de 18.120 RON (inclusiv TVA), care se va acorda in urma tragerii la sorti.

Tragerea la sorti va avea loc in intervalul a maxim 10 zile de la data finalizarii campaniei, respectiv pana in 10.03.2016. Extragerea castigatorilor se va face prin intermediul unui sistem electronic securizat de extragere, dintr-o baza de date in care sunt mentionati toti posesorii de Billa Card Plus care au achizitionat in perioada campaniei produse participante.

Participantii nu trebuie sa pastreze bonul fiscal/bonurile fiscale pentru a putea intra in posesia premiului.

Acordarea premiului se va face in urma contactarii telefonice a castigatorului prin intermediul unui curier privat, in termen de 30 zile lucratoare de la data contactarii telefonice.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kinder castiga premii concurs Billa card de fidelitate card Billa Plus Festivalul de ciocolata Obidos excursie in Portugalia Kinder Bueno Kinder Delice Kinder Country Kinder Maxi Chocolate Kinder Happy Hippo