98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie in Maramures, 9 bilete la concert de muzica simfonica si 30 cosuri cu produse Mugura!

 admin  2017.10.26  Diverse,Vacante,Vouchere,Concursuri cu jurizare,Alimente,Invitatii  1397

concurs Mugura

La Ferma Mugura sunt chiar acum 500 de văcuțe fericite și harnice. Da, probabil că unele stau uneori prea mult la masaj, iar altele strâmbă din nas dacă ascultă de două ori aceeași sonată… Se mai întâmplă.

Dar, de fapt, povestea asta e despre tine. Uite, noi ne-am gândit că poate vrei să ai și tu văcuța ta. Ca să știi de unde vine laptele din iaurt, din laptele bătut… de smântână și sana nu mai zic!

Alege o văcuță din galerie, dă-i un nume și te înscrii automat în concurs! Dar, gândește-te bine și alege cel mai potrivit nume, pentru că te poți înscrie o singură dată. Cele mai bune 10 nume de văcuțe vor apărea pe produsele Mugura alături de numele câștigătorilor.

Premii:

  • 1 x Excursie în Maramureș, pentru cel mai inspirat nume
  • 9 x Bilete la concert de muzică simfonică, pentru cele 9 nume câștigătoare
  • 30 x Coșuri cu produse Mugura

Iată cum participi:

  • E ușor! Alegi o văcuță care îți place, îi dai un nume și apoi alegi completarea perfectă din listă.
  • Consiliul experților noștri de nume de văcuțe vor analiza și vor alege cele mai bune înscrieri. 
  • Chiar dacă nu reușești să te afli printre primii 10 câștigători, poți pune mâna pe unul dintre celelalte premii mai mici.

Povestea fabricii de lapte EcoFerm a început cu 10 ani în urmă. În ziua de azi, fabrica are o capacitate de până la 5000 litri de lapte pe zi, este dotată cu echipament modern și întregul lanț de producție respectă standardele calității și igienei.

Calitatea și gustul bun definesc produsele noastre lactate. Laptele din care se obțin provine doar de la văcuțele crescute în fermă, hrănite cu furaje ecologice, produse tot de noi. Sunt iubite și îngrijite ca în orice gospodărie românească. Dorm pe pat uscat și curat din paie, ies la plimbare, se răsfață în fel și chip și de aceea iese și laptele atât de bun!

Așadar, nu-i așa că ar fi tare să știi că bei lapte chiar de la văcuța ta, de la ferma Mugura?

Promotia va incepe pe data de 24 octombrie 2017, ora 14:00 si va dura pana la 26 noiembrie 2017, ora 23:59:59. 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Mugura castiga premii Ferma MuguraNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.