Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Douglas, frumusetea de a darui!

Concursul este organizat pe teritoriul României şi se desfăşoară în reteaua magazinelor Douglas din Romania: AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Unirea Shopping Center, Promenada Floreasca (Bucuresti), Sun Plaza Mall (Bucuresti), City Park Mall (Constanta), Lotus Center (Oradea), Mures Mall (Targu Mures), Polus Center Cluj (Cluj), Promenada Mall (Sibiu), Iulius Mall (Timisoara), Electroputere Parc (Craiova), Gold Plaza (Baia Mare), Palas Mall (Iasi), Ploiesti Shopping City (Ploiesti), AFI Palace Ploiesti (Ploiesti). Concursul începe la ora 10:00:00, pe data de 1 decembrie 2014 şi se încheie la ora 22:00 pe data de 31 decembrie 2014.

Participantul trebuie sa cumpere din reteaua magazinelor Douglas produse in valoare de minim 250 ron, TVA inclus, valoare aferenta unei singure achizitii (un singur bon fiscal) realizate in perioada 1 – 31 decembrie 2014. Participantul poate avea mai multe achizitii diferite de minim 250 ron si pentru fiecare astfel de achizitie poate solicita un nou talon de inscriere la tombola. Participantul trebuie să completeze corect si lizibil toate campurile de pe talonul de participare. Participantul trebuie să comunice Organizatorului prin completarea talonului de inscriere la concurs, următoarele date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de e-mail, localitate, adresa unde locuieşte permanent în mod legal si numarul de telefon la care poate fi contactat Participantul. 

Participantul trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta achizitia in urma careia a primit talonul de participare la concurs. Participantii desemnati castigatori pot beneficia de premiile concursului, doar daca prezinta bonul fiscal original reprezentantilor organizatori, prin care atesta achizitia minima de 250 ron, TVA inclus, achizitie realizata in perioada de desfasurare a concursului. In lipsa bonului fiscal castigatorul nu isi poate ridica premiul, iar organizatorul va contacta rezerva.

Tragerea la sorti prin intermediul careia se vor declara castigatorii, va avea loc pe data de 6 ianuarie 2015, ora 15:00, si se va desfasura astfel: se va extrage cate un talon castigator pentru fiecare premiu, cate doua rezerve pentru premiul I, 4 rezerve cumulat pentru premiile din categoria II si 20 de rezerve cumulat pentru premiile din categoria III.

Premiile acordate prin tragere la sorti constau in:

  • Pachet excursie Mauritius pentru 2 persoane
  • 3 sesiuni de cumparaturi in magazinele Douglas, in valoare de 700 lei fiecare (TVA inclus)
  • 20 de seturi de parfumerie de lux sau de machiaj

Regulamentul complet al campaniei il gasiti aici.