75
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11590
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie in Cund, Transilvania!

 admin  2016.09.05  Vacante,Trageri la sorti  1230

concurs Lidl

Campania este organizată și desfășurată în perioada 05.09.2016 - 11.09.2016, în toate magazinele Lidl de pe teritoriul Romaniei. Promotia se desfasoara zilnic, in intervalul orar 07:00:00 – 22:00:00, respectiv pe durata programului de functionare a fiecarui magazin Lidl.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie să achiziționeze produse comercializate din orice magazin Lidl de pe teritoriul României in valoare toatala de cel putin 50 lei. Printre produsele achizitionate trebuie sa se regaseasca și minim 1 produs din gama sortimentală „Cămara noastră”.

Participantii trebuie să completeze formularul destinat înscrierii în campanie pe site-ul surprize.lidl.ro. Pentru a fi validat drept Participant, participantii trebuie să completeze toate câmpurile obligatorii ale formularului cu datele corecte (nume, prenume, adresa de e-mail, telefon, oras de resedinta, numărul bonului fiscal aferent cumpărăturilor efectuate).

Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care face dovada achizitiei produselor din magazinele Lidl.

În cadrul campaniei va fi acordat un premiu constând în 1 excursie pentru 2 persoane, in România, localitatea Cund, județul Mures, la Valea Verde Resort 3*, în vila Reusdorfer, incluzând cazare pentru 2 nopți, în regim de demipensiune, welcome drink – prosecco, degustare de 5 vinuri românești premium, plimbare cu calul sau căruța timp de 1 oră, transfer de la Gara Sighișoara sau de la Gara/Aeroport Tg. Mureș.

Castigatorii premiului se vor stabili la finalul campaniei promoționale prin tragere la sorti electronica, dintre toți participanții înscriși și validați ca participanți în campanie.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lidl castiga premii saptamana romaneasca Cund Transilvania