101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie in Austria sau Elvetia pentru doua persoane!

 detty  2016.12.05  Diverse,Vacante,Trageri la sorti  1589

concurs Chopstix

Loteria publicitară se derulează în intervalul 02.12.2016 - 07.01.2017 și are valabilitate pe întreg teritoriul României, pentru persoane aflate în România. 

Pentru a se înscrie, participanții trebuie să respecte următoarele:

  1. să acceseze pagina de Facebook Chopstix Romania;
  2. să dea Like la postarea care anunță concursul de pe pagina Facebook Chopstix Romania;
  3. să răspundă la întrebarea „În ce țară ai vrea să te ducă Chopstix" și să dea Share postării pe pagina lor de Facebook;

Premiul este: O excursie în Austria sau Elveția pentru două persoane; alegerea țării va fi făcută în funcție de alegerea majorității participanților la loterie, în data de 12.01.2017, pe pagina oficială de facebook a Organizatorului.

Sejurul City Break este pentru 2 persoane fiind în valoare de maxim 8.200 de lei/ sejur și include:

  • Transport cu avionul pentru 2 persoane
  • Cazare (1 cameră) - Durata: 2 nopți la Hotel categoria minim 3 Stele
  • Taxe pentru bagaj de cală sau mână
  • Asigurarea medicală
  • Taxe de aeroport și la hotel - Transport la/de la hotel( tur/retur)
  • Taxe inchiriere echipamente de sezon (ski, snowboard, etc.)

Organizatorul va trage la sorți câștigătorii, utilizând website-ul www.random.org, din cadrul tuturor participanților valizi înscriși în Concurs. Pentru acest premiu, se vor extrage câte 2 rezerve. Premiul câștigat nu poate fi înlocuit cu alte câștiguri și nici nu se acordă contravaloarea în bani. În asemenea cazuri, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu mai atribui câștigurile respective, altor participanți, cu excepția celor 2 rezerve.

Tragerea la sorți se va face în data de 13.01.2017, detaliile privind locația și componența comisiei, vor fi anunțate până la 12.01.2017.

Anunțarea câștigătorilor se va face în data de 13.01.2017, începând cu ora 16:00


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Chopstix castiga premii promotie Chopstix excursie in Austria excursie in ElvetiaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.