Acest concurs a expirat în data de 2015-08-01. Vezi concursurile active aici.
Rapeste-i inima, nu aparatul de ras!

Perioada desfasurarii campaniei este cuprinsa intre 04.06.2015 - 31.07.2015, ora 23:59:59. Campania se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele / spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante.

Produsele participante la campanie sunt produse apartinand marcii BIC brandul Miss Soleil in orice ambalaj, aflate la vanzare in locatiile participante.

Participantii se vor putea inscrie in Campania promotionala prin inregistrarea pe platforma online rapesteinima.ro cu numarul bonului ce atesta achizitia produsului participant la campania promotionala si cu numele magazinului din care a achizitionat produsul. Participantul va fi considerat inscris in momentul in care primeste mesajul de confirmare a inscrierii pe platforma online.

Un numar de bon fiscal poate fi inscris in Campanie o singura data. Participantii la Campanie trebuie sa pastreze bonul fiscal ce atesta achizitia Produselor Participante, in original, pentru validarea ulterioara a premiului.

Premiile acordate in cadrul Campaniei sunt:

  • Marele Premiu: 1 excursie de vis pentru 2 persoane in insula greceasca Santorini sau contravaloarea in bani, valorea premiului fiind de 6.750 ron + TVA. O excursia include: cazare pentru 7 nopti intr-un hotel de minim 3 stele pentru 2 persoane in camera dubla, mic dejun inclus, transport cu avionul, taxele de aeroport, tansfer aeroport - hotel - aeroport;
  • 5 perechi de pantofi Musette, fiecare pereche de pantofi avand o valoare de 600 RON + TVA;
  • 15 seturi lenjerie corp Intimissimi, fiecare set avand o valoarea unitara de 195 RON + TVA;

Premiile Campaniei se vor oferi prin tragere la sorti la finalul acesteia. Tragerea la sorti electronica pentru desemnarea castigatorului Campaniei va avea loc la sediul Agentiei din Str. Biserica Floreasca nr. 6, Bucuresti in data de 11.08.2014.