80
concursuri
active
Premii
in valoare de

797.16
miliarde de lei,
adica

797.162.300,00
RON
11465
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de vis pentru 2 persoane in Mauritius sau unul din cele 26 drive teste de weekend cu noul Insignia sau Crossland X!

 admin  2017.09.12  Diverse,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti,Invitatii  776

concurs Opel

Te invităm pe 22 - 23 septembrie la oricare din dealerii Opel, pentru un drive test cu noul Opel Insignia și Crossland X - cele mai premiate modele din clasa lor la testele auto comparative din Europa!

Sărbătorim învingătorii cu premii pe măsură! Iată cum poți deveni și tu un învingător:

  • Vino pe 22 sau 23 septembrie într-unul din showroom-urile Opel din țară.
  • Efectuează un drive test cu noul Insignia sau Crossland X și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 26 drive teste de weekend cu unul din cele 2 modele.
  • Încheie un contract de achiziție pentru un Opel Insignia sau Crossland X și poți câștiga o excursie de vis pentru 2 persoane în Mauritius.

Noul Opel Insignia:

Inovațiile tehnologice, designul de succes, conectivitatea de excepție, un nivel ridicat de confort și infotainment sunt doar câteva dintre caracteristicile care au cucerit publicul de specialitate: modelul a fost desemnat câștigător deja în 8 teste auto comparative* derulate de publicații auto din cinci țări europene.

Crossland X:

Agil și compact, deosebit de spațios și versatil, cu aspect modern de SUV, Crossland X are dotările de siguranță necesare călătoriilor fără griji împreună cu familia ta.

Cel mai nou model Opel și-a învins concurența, repurtând victorii după victorii la primele teste comparative efectuate de jurnaliștii de specialitate ai celor mai prestigioase reviste auto din Europa.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Opel castiga premii