Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
Mai aproape de natura.

Promotia are loc in perioada 05 iunie 2015, ora 10:00:00 – 30 iunie 2015, ora 23:59:59. Promotia se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.

In vederea participarii la Promotie, Participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • a. sa acceseze in site-ul intihna.ro, sectiunea dedicate campaniei;
  • b. sa citeasca instructiunile si modul de participare;
  • c. sa se intregistreze / logheze in sectiunea campaniei apasand butonul de conectare / cu Facebook. Inregistrarea pe sectiunea campaniei ii va creea posibililui participant un profil / cont pe site-ul intihna.ro, cont prin care se va face si participarea la prezenta campanie; 
  • d. sa apese butonul “allow” (permite) pentru a-i permite aplicatiei de conectare sa-l identifice pe posibilul participant pe site-ul campaniei prin datele pe care acesta este inregistrat pe Facebook. Aplicatia nu va posta pe pagina de Facebook a utilizatorului, fara acordul acestuia.
  • e. sa inregistreze o apropiere de natură de cel puțin 90% la data de 30 iunie, ceea ce inseamna ca trebuie sa efectueze parte sau toate actiunile descrise pe pagina campaniei, care il vor ajuta pe participant sa-si mentina punctajul si chiar sa-l creasca. 

In cadrul promotiei se vor acorda 33 de premii, dupa cum urmeaza:

  • Categoria I de premii: o excursie de 4 persoana la o pensiunea Cabana Motilor in Marisel, Cluj. Excursia include cazare pentru doua nopti pentru cele 4 persoane (2 camere duble) si 6 mese si poate fi facuta de catre castigator si insotitorii sai, in functie de disponibilitatea acestora si a rezervarilor de la pensiune. 
  • Categoria II de premii: o cana Napolact BIO + un set de linguri

Pentru a intra în tragerea la sorți pentru una dintre cele 3 excursii, valabile pentru 4  persoane, de la finalul campaniei (Categoria I premii), participantul trebuie să-si aduca  planta la maturitate, obținând o apropiere de natură cu procentul de cel puțin 90%, pana  la 30 iunie.  Tragerea la sorți pentru excursii va avea loc la finalul campaniei și, la aceasta, vor participa toți cei care vor înregistra procentul de apropiere de natură de cel puțin 90% la  data de 30 iunie 2015.

În tragerea la sorți săptămânală pentru o cană și instrumente de gătit (Categoria II premii) vor intra toți cei care au trecut testul Bio si nu au mai castigat anterior. Tragerea la sorti va avea loc dintre toti cei care au efectuat testul Bio.