76
concursuri
active
Premii
in valoare de

673.74
miliarde de lei,
adica

673.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o excursie de 3 zile in orasul Munchen din Germania!

 admin  2015.12.09  Vacante,Trageri la sorti  2330

concurs Lufthansa

Destinația de vacanță Germania vă oferă mult mai mult decât v-ați imaginat. Orașe fascinante, cultură, civilizație și viață de noapte animată.

V-am pregătit o surpriză: participați la concursul nostru și câștigați un city break de 3 zile (două nopți) pentru două persoane, într-unul din cele mai îndrăgite orașe germane: München.

Zburați din România cu Lufthansa direct în capitala Bavariei și luați pulsul orașului ... Aveți 3 zile la dispoziție să lăsați München-ul în inima dumneavoastră!

Cu siguranță va fi o experiență pe care nu o veți uita curând.

Concursul este o campanie organizată de Organizaţia Germană pentru Turism (pe scurt DZT) şi Lufthansa şi se desfăşoară în perioada 01.12.2015 – 31.12.2015.

Pentru a participa la acest concurs trebuie să răspundeţi la toate întrebările, să completaţi formularele de participare şi apoi să apăsaţi pe butonul “trimite”.

Premiul concursului constă în oferirea de către organizatori și partenerii acestuia a unei excursii de 3 zile (2 nopţi) în orașul Munchen din Germania și constă în următoarele:

  • Bilete de avion dus-întors pentru două persoane pe ruta București-Munchen, cu plecare din București, Timișoara, Sibiu, Cluj-Napoca sau Timișoara – Munchen sau Cluj Napoca – Munchen;
  • Cazarea într-un hotel de minim 3 stele în orașul Munchen în cameră dublă pentru 2 nopți;

Alte costuri referitoare la excursia oferită ca și premiu nu sunt preluate de către organizatori și partenerii acestuia.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Lufthansa castiga premii Organizatia Germana pentru Turism excursie Munchen