108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o esarfa semnata de designerul vestimentar Stephan Pelger!

 admin  2015.07.25  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Concursuri cu jurizare  1366

concurs Poiana

Concursul se desfăşoară în perioada 24 Iulie 2015, ora 7:00:00 – 30 Iulie 2015, ora 23:59:59.

Participantii trebuie:

  • sa intre pe pagina de Facebook Poiana;
  • sa caute mesajul care face referire la acest concurs – si anume „Știm că femeii din ziua de azi îi place să se îmbrace cu stil, așa că acum ai șansa să câștigi o eșarfă creată de Stephan Pelger! Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu cu răspunsul la întrebarea „Care din cele 4 sortimente Poiana Amăruie se potrivește cel mai bine stilului tău și de ce?”. Premiem cele mai creative 10 răspunsuri, încrise până pe 30 Iulie, ora 23:59. Succes!”
  • la mesajul de pe pagina de Facebook Poiana, participantii trebuie sa raspunda cu un comentariu la cerinta din postare „Lasă un comentariu cu răspunsul la întrebarea „Care din cele 4 sortimente Poiana Amăruie se potrivește cel mai bine stilului tău și de ce?””

Toate raspunsurile valide intra in procesul de jurizare dupa terminarea concursului. Procesul de jurizare va avea loc in termen de 7 zile lucratoare de la terminarea concursului.

1 premiu este format din o esarfa semnata de designerul vestimentar Stephan Pelger.

Numele castigatorilor vor fi facute publice pe pagina de Facebook Poiana la finalul concursului, prin comentarii la mesajul care face referire la concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Poiana concursuri online Poiana Amaruie esarfa Stephan PelgerNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.