77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o cutie Green Sugar 50 sticks si cadoul surpriza!

 admin  2015.02.09  Trageri la sorti  1339

concurs Green Sugar

Green Sugar te invita sa castigi premiul care, in aceasta perioada, imbina cele patru ingredient speciale: romantismul, iubirea, naturaletea si sanatatea!

Poti castiga unul dintre cele cinci premii ale concursului "Indulceste-ti sanatos iubirea, in luna indragostitilor!": o cutie Green Sugar 50 sticks si cadoul surpriza: Inimioarele Green Sugar, cu 0 calorii, pentru diminetile tale romantice.

Green Sugar, singurul indulcitor 100% natural, cu 0 calorii si 0 indice glicemic, care la coacere, fierbere sau congelare nu isi schimba consistenta, gustul sau puterea de indulcire, este primul indulcitor din Stevia Rebaudiana, dulce ca zaharul, dar lipsit de gustul amar specific produselor din Stevie. Nu schimba gustul alimentelor pe care le indulceste!

Iata ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs:

  1. Raspunde la intrebarea: Care este cea mai frumoasa declaratie de dragostepe care ai facut-o (sau intentionez sa o faci) persoanei iubite?;
  2. Inscrie-te la newsletter-ul Green Sugar;

Concursul se desfasoara in perioada 9 februarie - 9 martie 2015. Pe data de 9 martie, dupa ora 12.00, se vor desemna prin tragere la sorti, 5 castigatori a cate un premiu Green Sugar. (fiecare premiu consta in: o cutie Green Sugar 50 sticks si cadoul surpriza: Inimioarele Green Sugar, cu 0 calorii)


PARTICIPA LA CONCURS

Green Sugar concurs Green Sugar concursuri online concursuri Valentine's Day Valentine's Day 2015