Acest concurs a expirat în data de 2015-10-24. Vezi concursurile active aici.
Lansam Assassin’s Creed Syndicate in showroom-ul eMAG Crangasi!

Vino în showroom pe 23 octombrie 2015, la etaj, în Social Pool. Te aşteptăm la super lansarea jocului Assasin’s Creed Syndicate – poţi participa dacă ai peste 18 ani şi buletinul la tine.

Ai ocazia să demonstrezi că eşti maestru în arta de a te adapta şi lupta pentru o cauză în condiţiile deloc uşoare ale Londrei Revoluţiei Industriale, într-un mediu dominat de provocări, de tactici inedite şi lupta pentru bine, unoeri cu implicare unor personaje importante ale epocii precum Graham Bell, Charles Darwin, Charles Dickens sau Regina Victoria.

Vino să-şi testezi abilităţile de gamer pe străzi pietruite şi între case ce începeau în acea perioadă să se înalţe pe mai multe etaje, dar şi în piaţete unde vârtejul trăsurilor şi agomeraţia citadină fac imposibile multe din manevrele plănuite… în locuri cu istorie dar şi pline de capcane. Cadrul şi animaţia sunt ameţior de reale şi pot fi privite şi ca o mică lecţie de istorie. În “spaţiul” acesta se petrece toată Aventura!

Lansarea jocului vine şi cu premii oferite pentru participare precum şi cu cadouri oferite pentru răspunsurile corecte la quiz. Astfel, la sosire, vei primi un număr de participare la tombola la care se vor extrage, pe parcursul serii, cele 3 mari premii, ultimul fiind premiul 1. Tot pe parcursul evenimentului, se vor extrage şi participanţii la quiz, care, dacă vor răspunde corect la întrebarea pusă, vor primi câte un premiu promoţional surpriză.

Premii: