98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o carte si un bilet la filmul „Daca as ramane”!

 admin  2014.09.09    1576

concurs eva.ro

„Daca as ramane” – o calatorie afectiva si alegerile care ne definesc 

Viata se asterne intre deciziile pe care le luam si cele pe care destinul le ia in locul nostru. Pentru Mia (Chloë Grace Moretz), o tanara adolescenta violoncelista, un accident ingrozitor dintr-o zi de iarna ii marcheaza existenta si o arunca in lumea dintre viata si moarte, fortand-o sa faca o alegere pe care numai ea o poate face, in filmul „Daca as ramane / If I Stay”, regizat de R.J. Cutler.  

Ecranizare a romanului best-seller al lui Gayle Forman – publicat in traducere romaneasca la Editura RAO –, filmul „Daca as ramane” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 12 septembrie 2014.

Participa la concurs in perioada 5 - 12 septembrie 2014, raspunde corect la intrebarea "Cand are loc premiera filmului „Daca as ramane”?" si poti castiga unul dintre cele 3 premii constand intr-o carte + un bilet la filmul „Daca as ramane”!


PARTICIPA LA CONCURS

Daca as ramane Gayle FormanNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.