105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.334.10
miliarde de lei,
adica

1.334.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
59
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o camera video Sony Action Cam HDR, 3 vouchere Decathlon in valoare de 450 RON fiecare, 3 vouchere Porc in valoare de 300 RON fiecare si 11 kit-uri STR8 Live True!

 admin  16.04.2016  Beauty,Diverse,Vouchere,Trageri la sorti  2118

concurs STR8

Concursul #SprayYourTruth incepe la 15.04.2016 si se incheie la 30.06.2016.

Mecanismul concursului:

  1. Înregistrează-te pentru a-ți putea încărca propriul adevăr pe website. Dacă nu ești un utilizator înregistrat, poți deveni foarte ușor apăsând butonul Înregistrează-te!
  2. Gândește-te la adevărul pe care vrei să îl împărtășești cu noi! Poți să-ți scri propriul adevăr sau poți selecta unul dintre mesajele presetate.
  3. Scrie-ți adevărul pentru ca toată lumea să îl cunoască. Modifică modul în care vrei ca mesajul tău să apară. Poți ajusta și textul și imaginea.
  4. Apasă pe butonul ”spray your truth” și ai șansa de a câștiga super premii. A fost atât de simplu! Adevărul tău a ieșit la iveală.

Vor fi doua tipuri de premii: finale si saptamanale. Castigatorilor li se vor acordata urmatoarele premii:

  • Premiul 1: Un interviu sustinut de catre castigator, moderat de un blogger cunoscut din Romania, o camera video Sony Action Cam HDR, un pachet de produse STR8 Live True; intervoul castigatorul va fii promovat in digital si social media.
  • Premiul 2: 3 vouchere Decathlon in valoare de 450 RON fiecare.
  • Premiul 3: 3 vouchere Porc in valoare de 300 RON fiecare.
  • Premii saptamanale: 11 kit-uri STR8 LIVE TRUE, format din Eau de Toilette (100 ml), Natural Deo Spray (85 ml), Deo Spray (150 ml), Gel de Dus (250 ml)

La fiecare final de saptamana, se vor extrage prin intermediul generatorului din site-ul random.org, cate 10 participanti din inscrierile incarcate cu starea de spirit dedicata saptamanii respective. Din cele 10 extrageri, un juriu format din trei reprezentati Sarantis S.A. vor alege un singur castigator cu 2 rezerve, care au transmis cel mai reprezentativ mesaj al saptamanii.

La finalul fiecareia din cele 10 saptamani de concurs, un juriu format din trei reprezentanti Sarantis SA vor selecta 10  poze care surprind cel mai bine conceptul #SprayYourTruth – sa fi tu in orice moment si sa te exprimi liber, fara limite. 

Jurizarea pentru marele premiu va avea loc in termen de 5 zile lucratoare de la finalul concursului. Din toate inscrierile valide, un juriu format din trei reprezentati Sarantis, vor selecta 10 poze care surprind cel mai bine conceptul #sprayyourtruth. Din cele 10 poze selectate, prin intermediul generatorului din site-ul random.org se va extrage un castigator cu trei rezerve.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs STR8 castiga premii spray your truth camera video Sony Action Cam HDR voucher Decathlon voucher Porc