101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o boxa bluetooth performanta Divoom Voombox Travel!

 admin  2016.11.07  Diverse,Trageri la sorti  1190

concurs Europa FM

Câștigă simplu, cu doar un click pe europafm.ro, o boxă bluetooth performantă Divoom Voombox Travel. Este o boxa portabilă cu un design robust ce este construită special pentru a rezista în exterior, în condiții de ploaie, praf și alte intemperii.

Cu un sunet puternic amplificat și conectivitate bluetooth 4.0, Divoom Voombox Travel te ajută să asculți, dacă o conectezi la un smartphone, muzica preferată în orice condiții.

Poți instala simplu și gratuit aplicația noastră  pentru a asculta Europa FM pe Android sau  Europa FM pe iOS.

Bateria reîncărcabilă a boxei, cu o capacitate mărita de 600 mAh, îți va oferi o autonomie de până la 6 ore.

Bassul generat de micuța boxă este unul impresionant, iar dacă vrei să o folosești ca hands-free, te va ajuta microfonul sensibil pe care îl care încorporat și cu ajutorul căruia poți purta conversațiile la telefon.

Dacă ai cont creat pe europafm.ro, intră chiar acum în concurs și urmărește site-ul pentru a afla dacă ai câștigat. Premiul se acordă prin tragere la sorți. Culoarea boxei câștigate va fi roșie.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Europa FM castiga premii boxa bluetooth performanta Divoom Voombox TravelNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.