98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o bicicleta si un set de 6 cani Napolact!

 admin  2015.11.23  Diverse,Trageri la sorti  1724

concurs Napolact

Perioada sărbătorilor este momentul ideal să petreci alături de cei dragi clipe de neuitat. Fiecare ieșire din cotidian ne umple de bucurie, ne apropie de familie și ne redă zâmbetul sincer și plin de fericire, în care doar trăim momentul.

Cu siguranță ai cel puțin un loc de vacanță de care îți amintești mereu cu plăcere. Napolact vrea să afle care sunt acestea și să îi ajute și pe alții să le descopere. Recomandarea ta îți poate aduce o bicicletă şi un set de 6 căni Napolact.

Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să scrii un articol, pe intihna.ro, în care să ne prezinți cel mai frumos loc în care ți-ai petrecut sărbătorile alături de cei dragi și pe care ni l-ai recomanda și nouă. După ce articolul este publicat, copiază link-ul și postează-l într-un comentariu la postarea care anunță concursul de pe pagina Napolact de pe Facebook. În felul acesta, vei intra automat în tragerea la sorţi pentru premii.

Te aşteptăm să participi între 23 noiembrie – 1 decembrie!

Tragerea la sorţi va avea loc în data de 2 decembrie prin intermediul site-ului random.org. Dintre toţi cei care au înscris articole în perioada 23 noiembrie – 1 decembrie 2015 (ora 23:59:59) şi au fost aprobate de către moderator, se va desemna 1 câştigător şi 3 rezerve.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Napolact castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.