Acest concurs a expirat în data de 2014-07-14. Vezi concursurile active aici.
Castiga o bicicleta sau unul dintre zecile de premii: mingi, tricouri, sepci editie limitata Hyundai - FIFA!

Campania “Hyundai FIFA 2014” va demara la data de 18.06.2014, ora 12:00 PM si se va desfasura pana la data de 13.07.2014, ora 20:00 PM.

Campania se desfasoara numai online, pe site-ul Facebook, in pagina Hyundai Auto Romania. Pentru a putea sa se inscrie in Campanie, fiecare participant trebuie sa aiba sau sa isi creeze in perioada Campaniei un cont pe site-ul Facebook.  

Fiecare participant trebuie sa urmeze pasii descrisi in continuare: 

  • Sa fie fan al paginii de Facebook “Hyundai Auto Romania”, utilizand optiunea “like”/”imi place”
  • sa intre pe pagina de brand de pe www.facebook.com a Hyundai Auto Romania, sa acceseze aplicatia “Hyundai FIFA 2014” si sa realizeze un pronostic referitor la echipele nationale care vor juca finala Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014. 

Organizatorul va selecta toate raspunsurile intregistrate si va desemna zilnic cate un castigator, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii la concurs. Extragerea finala va fi realizata in data de 14 iulie 2014, castigatorul fiind desemnat prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii care au precizat corect echipele nationale care au jucat finala Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014. 

In cadrul acestei Campanii Promotionale vor fi acordate 26 premii constand in materiale promotionale (editie limitata FIFA 2014) si o bicicleta (marele premiu). In fiecare zi va fi desemnat un singur castigator, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide.