Acest concurs a expirat în data de 2014-07-05. Vezi concursurile active aici.
Castiga o bicicleta Pegas si 2 vouchere de cumparaturi!

Campania "Castiga cu Call It Spring" se va desfăşura în perioada 04 Iunie - 04 Iulie 2014.

În cadrul prezenţei Campanii se vor acordă 3 (trei) premii:

  • 2 vouchere în valoare unitară de 100 lei. Voucherele pot fi utilizate în oricare dintre magazinele CALL IT SPRING ce aparţin organizatorului, în perioada 8 iulie - 8 august 2014
  • 1 bicicletă PEGAS 

Pentru a participa la Campania "Castiga cu CALL IT SPRING!", cei care doresc, trebuie să completeze formularul de înscriere din cadrul paginii concurs.unica.ro/cis/, în perioada 04 iunie - 04 iulie şi finalizeze procesul de înscriere prin apsarea butonului "înscrie-te", ulterior, fiecare participant primind un număr unic de înregistrare al formularului.

Datele menţionate în formular trebuie să fie complete şi valide pentru a putea fi luate în considerare de către Organizator.

În dată de 07 iulie 2014, se vor extrage premiile la sediul Organizatorului. Numerele de inregsitrare ale formularelor câştigătoare vor fi generate aleatoriu folosind aplicaţia web: www.random.org dintre în prezenţa unui reprezentant al Organizatorului şi un Notar Public sau un Avocat.

În cadrul fiecărei extrageri aleatoare, pentru fiecare premiu în parte se va desemna câte un număr unic de înregistrare al formularului câştigător (acesta este considerat valid dacă are toate câmpurile completate) şi 3 rezerve. Ordinea în care cele 3 rezerve au fost extrase va fi menţionată în încheierea de certificare întocmită de comisia ce asista la tragerile la sorţi.

Un Câştigător poate câştigă maximum 1 (un) premiu din cele oferite în cadrul acestei campanii.