80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
15
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga o bicicleta, 2 triciclete si 7 puzzle-uri!

 admin  2014.09.09  Jucarii,Trageri la sorti  914

concurs copilul

Back to school! Ne intoarcem la scoala! Premii pentru copilul tau!

Mai este fix o saptamana pana copiii vor incepe gradinita/scoala, asa ca ne-am gandit sa va oferim ocazia sa castigati premii oferite de Nichiduta.ro, pentru a incepe noul an scoalar mai entuziasti.

Pana pe 14 septembrie inclusiv, in fiecare zi, vom veni cu o noua provocare atat pentru parinti cat si pentru copiii pregatiti pentru noul an scolar, fie ca micutii merg la gradinita sau la scoala.

Ce trebuie sa faceti?

Va rugam sa va inscrieti la concursul nostru printr-o postare pe acest topic. Apoi, urmariti forumul pentru provocarile zilnice si indepliniti-le pentru a intra in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile de mai sus. Indeplinirea tuturor celor 7 provocari aduce cu sine inscrierea voastra in tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre premiile noastre.

Premii:

Campania "Back to School" incepe pe 08.09 la ora 9.00 dimineata si se termina pe 14.09 la ora 24.00. Castigatorii vor fi anuntat marti, 16 septembrie si vor fi selectati prin tragere la sorti dintre toti utilizatorii care au postat cel putin un mesaj corespunzator pe fiecare dintre cele 7 topice deschise in intervalul 08.09-14.09.2014. Puteti posta de mai multe ori si chiar va incurajez sa faceti asta pentru ca mai multe postari inseamna mai multe sanse de castig. Chiar daca nu ati reusit sa incepeti Provocarile pe 08.09 puteti raspunde la provocarile din urma, astfel ca pana la sfarsit sa raspundeti la toate cele 7 topice.


PARTICIPA LA CONCURS

Back to school concurs pentru copii castiga jucarii castiga o bicicleta