78
concursuri
active
Premii
in valoare de

685.84
miliarde de lei,
adica

685.839.387,00
RON
11576
concursuri
expirate
25
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga noul aparat foto DSLR Nikon D5500!

 admin  2015.01.06  Electronice,Trageri la sorti  2374

concurs Nikonisti

Concursul va fi organizat si se va desfasura in perioada 06 - 31.01.2015 pe Nikonisti.ro, site-ul comunitatii nikonistilor din Romania.

Modul de desfasurare a concursului:

  • Orice persoana participanta in concurs va avea nevoie de cont pe nikonisti.ro
  • Se poate poate inscrie doar o fotografie per utilizator
  • Fotografiile pot fi realizate doar cu aparate foto, indiferent de marca. Nu se accepta fotografii realizate cu telefoane si tablete.
  • Fotografiile inscrise vor trebui sa contina si datele exif

Premii:

  • Premiul cel mare: apparat foto DSLR Nikon D5500 kit 18 - 55mm VR II va fi acordat prin jurizare de catre redactia Nikonisti.
  • Premiul publicului: cele mai votate 3 imagini vor primi printuri profesionale format A2 cu imaginea inscrisa in concurs.

Pentru a se inscrie in concurs participantul trebuie sa isi creeze un cont pe site-ul nikonisti.ro sa se si apoi sa incarce in galeria concursului o singura fotografie cu tema Best of.

Un participant poate inscrie o singura fotografie in concurs. La inscriere, participantul va fi abonat automat la newsletter nikonisti

Toate voturile inscrise in concurs trebuie sa fie legitime si individuale, astfel ca o persoana nu isi poate crea mai multe conturi de pe care sa se voteze pe sine sau sa voteze pe altii. Nu este permisa nici o forma de sponsorizare pentru obtinerea de voturi.

La concurs poate participa orice utilizator al unui aparat foto. Vor fi descalificate fotografiile realizate cu telefoane sau tablete.

Fotografia trebuie sa contina si Exif-ul acesteia pentru a putea intra in concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

Nikon D5500 concurs Nikonisti concursuri online castiga aparat foto