108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
49
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga noul Sport Blender de la Electrolux!

 admin  2014.07.23  Trageri la sorti,Electrocasnice  4393

concurs Electrolux

În perioada 23 – 30 iulie 2014 aveţi şansa să câştigaţi noul Sport Blender de la Electrolux!

Tot ce trebuie să faceţi este să ne trimiteţi o reţetă delicioasă de smoothie iar, prin tragere la sorţi, aţi putea deveni fericitul posesor al unui Sport Blender.

Sport Blender, recent lansat de Electrolux pe piaţa din România, are un recipient detaşabil care vă permite să luaţi smoothie-ul cu dumneavoastră, de îndată ce l-aţi preparat, chiar în recipientul în care aţi mixat ingredientele. Cu o putere de 300 de waţi, Sport Blender are un recipient realizat din plastic Tritan, unul dintre cele mai rezistente materiale folosite pentru blendere. De asemenea, blenderul este uşor de curăţat, nu reţine mirosul alimentelor şi este foarte sigur pentru orice membru al familiei.

Sport Blender este perfect pentru un boost de energie şi vitamine între întâlniri, după sală, în parc sau în drum spre birou.

Aşadar, ce reţetă ne propuneţi?


PARTICIPA LA CONCURS

Sport Blender concurs ElectroluxNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.