Acest concurs a expirat în data de 2015-12-05. Vezi concursurile active aici.
Accepta Provocarea Peugeot 208.

Campania publicitara “​ Accepta Provocarea Peugeot 208​” ​se va desfasura in perioada 09 noiembrie – 04 decembrie 2015​, la  Radio ZU, de luni pana vineri, in cadrul Morning ZU.

In pagina de campanie, in fiecare zi de campanie se afla incarcata o poza si o harta. Ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa apese butonul “Like”, aflat deasupra pozei din pagina de campanie. In fiecare zi a campaniei, de la acelasi IP este posibil un singur “Like”. Numarul de “Like”-uri se contorizeaza pe parcursul celor 4 saptamani de campanie si este vizibil in pagina dedicata campaniei. La depasirea unui numar anuntat public de “Like”-uri, numar anuntat in fiecare dimineata in emisiunea Mornig ZU, la Radio ZU, harta din pagina de campanie se schimba, concentrandu-se (ZOOM IN) pe locatia prestabilita la inceputul campaniei ca locatie a masinii Peugeot 208.

Locatia prestabilita la inceputul campaniei ca locatie a masinii Peugeot 208 se afla inca de la inceputul campaniei, intr-un plic sigilat la notarul public ce autentifica prezentul regulament.

Modificarea hartii pe parcursul celor 4 saptamani de concurs indica, se concentreaza (ZOOM IN) pe locatia prestabilita ca locatie a masinii Peugeot 208. Ascultatorii sunt invitati in perioada campaniei sa indice, orientandu-se in functie de harta afisata in pagina de campanie, locatia prestabilita ca locatie a masinii Peugeot 208.

Ascultatorii pot indica locatia respectiva prin SMS la 1815 (numar cu tarif normal, valabil in retelele Orange, Telekom, Vodafone). Pentru ca un SMS sa fie valid, trebuie sa contina textul “208” urmat de locatia presupusa de ascultator ca fiind locatia prestabilita ca locatie a masinii Peugeot 208

In cazul in care exista o singura persoana care a indicat conform conditiilor descrise in acest regulament locatia prestabilita ca locatie a masinii Peugeot 208, aceasta este declarata castigatoare a campaniei

In cazul in care in ultima zi de campanie, vineri, 4 decembrie 2015 exista mai multe persoane care au indicat conform conditilor descrise in prezentul regulament locatia prestabilita la inceputul campaniei ca locatie a masinii Peugeot 208 castigatorul campaniei este extras aleator. Pentru aceasta se foloseste aplicatia random.org. Fiecarui ascultator, care a indicat conform conditiilor acestui regulament locatia prestabilita la inceputul campaniei ca locatie a masinii Peugeot 208, i se atribuie un numar de ordine corespunzator ordinii de primire a SMS-urilor de inscriere in campanie.

Premiul campaniei este:

  • o masina Peugeot 208 facelift 5 usi, 1.6 BlueHDI FAP, manuala 5, Allure

Castigatorul este sunat de catre un reprezentant al organizatorului intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data la care a fost declarat castigator, cu aceasta ocazie fiind confirmate detaliile premierii (modalitatea transmiterii premiului etc.).