Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-12-12. Vezi concursurile active aici.
Noul Astra spre Marea Finala.

Concursul se deruleaza in intervalul 27 noiembrie 2015, ora 20:30 – 11 decembrie 2015, inaintea inceperii votului ultimei Semifinale difuzate live a emisiunii, pe teritoriul Romaniei, in scopul fidelizarii spectatorilor Emisiunii. 

In pagina web dedicata concursului vor fi uploadate pozele si numele Concurentilor Emisiunii care vor participa in Semifinale. Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa acceseze pagina concursului, sa completeze formularul de inscriere cu toate datele solicitate si sa selecteze cei 4 concurenti pe care ii considera ca vor fi desemnati Finalisti ai Emisiunii.

Fiecare participant se poate inscrie de mai multe ori in concurs, cu propuneri de Finalisti diferite.

Concursul are drept premiu o masina marca Opel Astra 1.4 DI Turbo 125CP Innovation in valoare de 19.925 de euro (TVA inclus).

Castigator al concursului va fi desemnat participantul care a pronosticat in mod corect cei 4 finalisti ai Emisiunii. In cazul in care mai multi participanti au pronosticat corect cei 4 finalisti ai Emisiunii, castigator va fi desemnat participantul care s-a inscris primul in pagina de concurs. Castigatorul va fi anuntat in Finala emisiunii Vocea Romaniei, din data de 18 decembrie 2015.