Acest concurs a expirat în data de 2016-10-15. Vezi concursurile active aici.
Desteptarea iti aduce cel mai asteptat smartphone al momentului, noul iPhone 7 Plus!

Deșteptarea îți aduce cel mai așteptat smartphone al momentului, noul iPhone 7 Plus!

Caută în paginile Europa FM codul zilnic și înscrie-te la concurs. Ascută apoi Deșteptarea, cu Vlad Petreanu și George Zafiu, și află dacă ești printre primii români care vor avea noul iPhone 7 Plus!

În paginile site-ului europafm.ro, în articolele de pe site și în paginile emisiunilor de la Europa FM, poți întâlni un banner cu codul zilei.

Dacă ai găsit codul, atunci trimite-l prin SMS la 1769 (număr cu tarif normal) precedat de cuvântul ”Deșteptarea”. Ascută apoi programul Deșteptarea la Europa FM, între 7:00 și 10:00, și află dacă ai câștigat cel mai dorit gadget al momentului: noul iPhone 7 Plus.

Poți participa la concurs doar dacă ai trimis codul corect din ziua respectivă. În fiecare zi descoperi un nou cod pe europafm.ro. Mai multe coduri diferite, mai multe șanse de câștig!

iPhone 7 Plus dispune de un sistem avansat al camerei foto, cea mai bună durată de viață a bateriei pentru iPhone de până acum și este rezistent la apă și praf.

Concursul intitulat “Iphone 7 PLus” se desfasoara in perioada 19 septembrie - 14 octombrie 2016, prin intermediul postului de radio Europa FM, in programul „Desteptarea” din intervalul orar 07:00 - 10.00 dar si pe site-ul europafm.ro.