Acest concurs a expirat în data de 2015-06-17. Vezi concursurile active aici.
Afla ce trebuie sa faci pentu a castiga cel mai frumos mobilier pentru camera copilului.

Concursul se va desfăşura în revista Mami nr. 5, 6 si 7 /2015. Concursul se desfăşoară in perioada 14.04.2015 - 16.06.2015.

In paginile revistei Mami nr 5, 6, si 7/2015, vom ascunde mai multe litere care, împreună, formează un cuvânt (câte unul diferit pentru fiecare lună). Tu trebuie să le cauţi atent şi să găseşti cuvântul cheie al fiecărei luni. Notează-le într-un e-mail şi trimite-l pe adresa mami@burdamedia.ro împreună cu datele tale de contact, specificând numarul de telefon, data naşterii si adresa completă, sau completează formularul de concurs de pe site-ul www.mami.ro.

La final vom alege, prin tragere la sorţi, marele câştigător care va primi produse pentru a mobila camera copilului oferite de Casa Magica Design. Premiul constă într-un pătuţ de bebe, o comodă de înfăşat şi o salteluţă de înfăşat.

Atenţie! Nu vor fi luate în considerare decât e-mail-urile care conţin toate cele trei cuvinte cheie, adunate pe parcursul celor trei luni de concurs.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi din baza de date a participanţilor la concurs dupa încheierea perioadei de desfaşurare a concursului. Câştigatorul va fi anunţat în nr. 9/2015 al revistei Mami din data de 18.08.2015.