101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga mancare pentru animalul tau de companie!

 admin  2015.06.25  Diverse,Concursuri cu votare,Alimente  1618

concurs Antena 1

Concursul "Ham Talent" se va desfasura in perioada 19 iunie – 3 iulie 2015.

Participantii trebuie sa parcurga cumulativ in perioada de desfasurare a Concursului urmatoarele etape:

  1. Sa incarce pe pagina de concurs a show-ului o fotografie cu animalul lor, povestea lor emotionanta, impreuna cu datele personale (nume, prenume, e-mail, numar de telefon);
  2. Sa urmareasca evolutia voturilor, pe pagina oficiala de concurs. Primele 5 fotografii clasate in functie de numarul de voturi vor fi premiate de Antena 1 cu mancare pentru animalele lor de companie, mancare oferita de Pedigree si Whiskas. 

Pozele cu caracter indecent sau care aduc injurii, vor fi eliminate din concurs.

Premiile acordate in acest concurs constau in mancare pentru animalul lor de companie, mancare oferita de Pedigree si Whiskas.

Finalitatea concursului il reprezinta premierea castigatorilor, de catre Antena 1, cu mancare pentru animalele lor de companie, mancare oferita de Pedigree si Whiskas. Dupa desemnarea castigatorului, acesta va fi contactat prin intermediul datelor cu care s-au inscris in concurs.


PARTICIPA LA CONCURS

Ham Talent concursuri online concurs Antena 1 castiga premii concurs Whiskas concurs Pedigree animalul tau de companieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.