108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga invitatii duble la concertul The Cat Empire si un drive test cu unul dintre modelele gamei Hyundai!

 admin  2014.07.24  Diverse,Trageri la sorti,Invitatii  1375

concurs Hyundai

Campania "Frame your Hyundai" va demara la data de 17.07.2014, ora 12:00 PM si se va desfasura pana la data de 30.07.2014, ora 23:00 PM.

Fiecare participant trebuie sa urmeze pasii descrisi in continuare:

  • sa fie fan al paginii de Facebook “Hyundai Auto Romania”, utilizand optiunea “like”/”imi place”
  • sa intre pe pagina de brand de pe www.facebook.com a Hyundai Auto Romania, si sa raspunda la postarea de concurs printr-un comentariu care sa includa o fotografie cu acesta si un model al gamei Hyundai, care sa transmita ideea de vara, vacanta, petrecere, distractie, etc.

Organizatorul va selecta toate raspunsurile intregistrate in decurs de 24 de ore si va desemna zilnic cate un castigator, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii la concurs. Extragerea finala va fi realizata in data de 30 iulie, castigatorul fiind desemnat prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii care s-au inscris in concurs.

In cadrul acestei Campanii Promotionale vor fi acordate 15 premii constand in invitatii duble la concertul The Cat Empire si un drive test cu unul dintre modelele gamei Hyundai, in perioada 31 iulie – 04 august (marele premiu). In fiecare zi va fi desemnat un singur castigator, prin tragere la sorti electronica, dintre toti participantii cu inscrieri valide.


PARTICIPA LA CONCURS

The Cat Empire invitatii duble invitatii la concert test drive Frame your Hyundai



Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.