Acest concurs a expirat în data de 2015-01-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga invitatii duble la concertele la care Jagermester va fi veneu parter!

Trăiește LIVE muzica ta preferată! Intră în concurs și poți câștiga cele mai bune premii pentru cele mai tari concerte!

Concursul „JagerLive” este organizat si desfasurat pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul platformei de socializare www.facebook.com, in functie de concertele la care Jagermeister va fi venue parter. Perioada in care vor fi disponibile aplicatiile este 23 iunie 2014 (ora 00:00:01) – 31 decembrie 2014 (ora 10:00:00). 

In cadrul Concursului „JagerLive” se vor acorda premii, constand in invitatii la concertele organizate in perioada 23 iunie – 31 decembrie 2014 , in Romania, unde Jagermeister este venue parter.

Pentru a se inscrie in Concurs, Participantul trebuie sa acceseze aplicatia concurs “JagerLive”, in intervalul de concurs 23 iunie – 31 decembrie 2014.

Câştigă o invitație dublă la concertul Billy Idol din Cluj sau București.

Răspunde corect celor 3 întrebări în timpul alocat și intri automat în tragerea la sorți pentru biletele la concertul JägerLive. Folosește numărul necesar de cuvinte afișate și potrivește-le astfel încât răspunsul să fie cel corect. Nu uita că pentru fiecare prieten pe care îl inviți în concurs primești câte o șansă în plus în tragerea la sorți. Cum nimănui nu-i place spamul, poți invita maxim 10 prieteni, în fiecare ediție JägerLive și poți câștiga o singură dată.

In cadrul acestui concurs, se vor acorda premii constand in invitatii pentru doua persoane, prin tragere la sorti.