Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-02-01. Vezi concursurile active aici.
Premii direct in cutie.

Promotia „Premii direct in cutie” incepe pe data de 1 noiembrie 2015 si se incheie pe 31 ianuarie 2016, sau la momentul epuizarii stocurilor promotionale, oricare dintre aceste doua evenimente are loc primul. Promotia se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei.

La Promotia "Premii direct in cutie" vor participa urmatoarele produse cu ambalaj dedicat:

  • a) Amigo 50 gr
  • b) Amigo 100 gr
  • c) Amigo 200 gr
  • d) Amigo 300 gr

Produsele participante vor avea un design special care anunta Promotia. Produsele participante la Promotie vor putea fi achizitionate in limita stocului disponibil.

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie sa achizitioneze orice produs Amigo cu design dedicat aferenta campaniei „Amigo” si sa caute in interiorul produsului. Consumatorul poate gasi in interiorul produsului unul din cele 3 tipuri de premii acordate in cadrul acestei campanii: un tichet cadou Sodexo „Smart pass" in valoare de 10 lei, 20 lei sau 50 lei.

Din stocul de produse promotionale existente pe piata un numar de 29.900 sunt castigatoare. Numarul de premii existente in produsele promotionale participante la Promotie pentru fiecare categorie de premiu este:

  • 29.300 premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 10 lei fiecare;
  • 400 premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 20 lei fiecare;
  • 200 premii constand in tichete cadou valorice in valoare de 50 lei fiecare;

Premiile existente in produsele participante sunt ambalate in material protector care previne contactul premiilor cu continutul produselor, pentru protejarea acestora.

Premiile promotiei constand in tichete cadou Sodexo in valoare de 10 lei, 20 lei si 50 lei se afla in interiorul Produselor Participante, iar consumatorii vor intra in posesia acestora pe loc.