108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga indeplinirea dorintei tale si 5 baxuri de bere Redd's Mojito!

 admin  2015.07.03  Diverse,Trageri la sorti  2266

concurs Redd’s

Campania „Redd’s Light – Si dorintele se indeplinesc” se desfasoara in intervalul 03 iulie - 07 august 2015, ora 15:00.

In perioada de derulare a campaniei, participantii se pot inscrie, prin furnizarea urmatoarelor date personale: nume, prenume, varsta, adresa de email si, optional, cererea de abonare la newsletter-ul Redd’s, in formularul pe care il gasesc in pagina redds.ro, precum prin mentionarea dorintei pe care vor ca Redd’s Light sa le-o indeplineasca.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii promotionale sunt:

  • 5 baxuri de bere Redd's Mojito (cate 1 bax - 24 de sticle 0,4l saptamanal)
  • Marele premiu: Indeplinirea dorintei inscrise in formularul de participare pentru un castigator, in limita a 4544 lei

Desemnarea castigatorilor se face prin tragere la sorti, folosind sistemul randompicker.com. Tragerea la sorti si anuntarea castigatorilor se vor realiza atat saptamanal (in fiecare luni din perioada de desfasurare a campaniei, ora 15:00 pentru inscrierile din saptamana precedenta) cat si la finalul campaniei, in data de 07.08.2015, ora 15:00, pentru desemnarea marelui castigator. In tragere la sorti pentru marele premiu vor intra toate inscrierile din perioada promotiei.


PARTICIPA LA CONCURS

Redd’s Light Redd’s concurs Redd’s concursuri online indeplinirea dorintei taleNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.