Acest concurs a expirat în data de 2015-05-01. Vezi concursurile active aici.
Bucura-te de calatorie. Noi avem grija de siguranta ta.

Campania "Bucura-te de calatorie. Noi avem grija de siguranta ta." va incepe pe data de 16 martie 2015 si se va desfasura pana pe data de 30 aprilie 2015.

Produsele participante sunt anvelopele noi de vara, brand Michelin pentru autoturisme, camionete si 4X4, comercializate de catre organizator pe piata din Romania, prin intermediul distribuitorilor de anvelope. Produsele participante la campanie sunt disponibile in limita stocului existent. Anvelopele de vara, brand Michelin second hand si anvelopele de iarna nu sunt produse participante la promotie.

Pentru a se inscrie in promotie, participantii trebuie sa achizitioneze minim 4 anvelope de vara Michelin in intervalul campaniei si sa se inscrie cu factura de achizitie pentru primirea cardului accesand site-ul performanta.michelin.ro sau trimitand prin posta informatiile solicitate.

Dupa transmiterea informatiilor obligatorii pe site, participantul va primi pe adresa de email folosita la inscriere un email in care va fi informat ca datele transmise de el sunt verificare si prelucrate. De asemenea, va fi informat ca va primi un alt email de validare / invalidare in termen de 21 de zile lucratoare de la data inscrierii. Participantii care se inscriu prin transmitere prin posta, vor fi informati telefonic (sms) sau pe adresa de e-mail referitor la validarea / invalidarea inscrierii in termen de 21 de zile lucratoare de la data inscrierii.

Disponibilitatea stocului de vouchere va fi confirmata prin informarea de la alineatul precedent. Pentru 4 anvelope de vara Michelin achizitionate cu diametrul intre 13” si 16”, un participant poate castiga un card in valoare de 100 lei valabil in benzinariile Mol. Daca achizitioneaza 4 anvelope Michelin de vara cu diametrul intre 17” si 23” poate castiga 2 carduri in valoare de 100 lei fiecare.

Un participant poate castiga maxim 1 card de combustibil in valoare totala de 100 lei pentru achizitia a 4 anvelope de vara Michelin cu diametrul intre 13” - 16” sau maxim 2 carduri de combustibil in valoare totala de 200 lei daca achizitioneaza 4 anvelope Michellin de vara cu diametrul intre 17” si 23” si se inregistreaza online conform prezentului regulament, chiar daca achizitioneaza mai mult de 4 anvelope Michelin de vara noi.

In emailul de validare, participantul va fi informat ca va primi cardul in termen de maxim 3 luni de la data validarii, prin intermediul unui curier privat la adresa indicata in formularul de participare.

In cadrul campaniei organizatorul va acorda urmatoarele premii, pana la epuizarea stocului de carduri:

  • 4.000 x Card Mol Blue in valoare de 100 lei fiecare

Un participant poate avea dreptul:

  • la 1 Card Mol Blue in valoare de 100 lei numai la achizitia a 4 anvelope Michelin de vara noi mai mici de 17”;
  • la 2 Carduri Mol Blue in valoare fiecare de 100 lei, la achizitia a 4 anvelope Michelin de vara noi cu diametrul intre 17” si 23”.