108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga garantat unul dintre cele 4.000 de cadouri surpriza!

 admin  2016.04.19  Diverse,Castig instant  2134

concurs Ropharma

Campania se desfasoara in perioada 14 aprilie – 3 mai 2016, in limita stocului disponibil de premii. 

Produsele participante la acesta campanie sunt: produse OTC, suplimente alimentare, cosmetice, dermato-cosmetice, tehnico-medicale, de fitoterapie, pentru ingrijirea mamei si copilului.

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in farmaciile Ropharma.

Participa la campanie persoanele fizice care cumpara din Farmaciile Ropharma produsele din grupele enumerate mai sus, de minimum 75 lei (valoare de plata) pe un singur bon fiscal.

Structura achizitiei trebuie sa cuprinda obligatoriu si contravaloarea unuia dintre produsele: Silimarin forte, Memogink, Septusin (producator Eurofarmaco), Activit Colostru Premium, Septogal lactoferina, Activit Probiotic adulti si junior (producator Aesculap).

Fiecare participant primeste dreptul de a extrage un singur talon razuibil corespunzator campaniei, pentru fiecare achizitie de peste 75 lei.

Toate taloanele razuibile sunt castigatoare. O persoana poate participa la campanie ori de cate ori doreste in perioada stabilita.

Taloanele se acorda in limita stocului disponibil.

Premiile campaniei:

  • Premiul 1: 60 buc miniblender smoothie;
  • Premiul 2: 750 buc tava teflon;
  • Premiul 3: 845 buc Nutradose Digest
  • Premiul 4: 845 buc Nutradose Detox
  • Premiul 5: 1.500 buc set manusa + servetel termoizolant bucatarie

Premiile se acorda in limita stocurilor disponibile.

Pentru a fi valide, taloanele razuibile castigatoare trebuie completate pe verso cu numele, prenumele, adresa si CNP-ul castigatorului castigatorului. Premiile se vor ridica din farmacia in care a fost extras talonul razuibil, pe loc.

Premiul se va preda in baza unei liste care sa contina nume, prenume, serie si numar carte identitate, adresa, numar telefon si semnatura beneficiar. In momentul primirii premiului participantul are obligatia de a preda respectivul talon in farmacia Ropharma.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Ropharma castiga premii concurs Paste Paste 2016Nu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.