Acest concurs a expirat în data de 2014-08-31. Vezi concursurile active aici.
Castiga garantat un voucher de 50 lei de la Sevensins!

Incarca o fotografie cu Costum Housemaid, de la Obsessive si poti castiga un voucher de 50,00 lei!

Voucherul va fi primit numai dupa ce fotografia va fi aprobata. Fiecare utilizator poate primi maxim 1 voucher intr-o perioada de o luna, indiferent de numarul imaginilor trimise.

Inainte de a incarca fotografia, te rugam sa tii cont de urmatoarele sugestii, in avantajul tau:

  1. pentru o mai buna incadrare, iti recomandam ca fotografia sa fie in format "portret" (vertical)
  2. respectam dreptul tau la discretie si de aceea, pentru a nu fi identificat(a) in fotografia trimisa, poti fotografia exclusiv articolul purtat (in cazul lenjeriei intime: nu este necesar sa apara detalii precum fata, zonele intime etc.)
  3. daca tipul de lenjerie fotografiat lasa la vedere zone intime, datorita decupajelor sau transparentei, iti recomandam sa alegi un unghi favorabil sau sa acoperi zonele intime cu mana, pentru a evita nuditatea
  4. daca nu ai posibilitatea de a face o fotografie care sa te avantajeze din punct de vedere vizual sau nu doresti sa fii recunoscuta, te rugam sa bifezi optiunea "Doresc sa imi cenzurati fotografia" si noi vom prelucra fotografia conform solicitarilor tale

Ne rezervam dreptul de a selecta fotografiile inainte de afisarea lor in site si de a le cenzura pe cele pe care le consideram indecente sau nepotrivite. Dezaprobarea unei fotografii nu va fi insotita de explicatii. Orice fotografie incarcata presupune acordul tau implicit pentru publicarea acesteia.